Головна Новини Суспільство події Маск відповів, чи готовий видалити скандальний твіт Медведєва про "зникнення" України
commentss НОВИНИ Всі новини

Маск відповів, чи готовий видалити скандальний твіт Медведєва про "зникнення" України

За словами мільярдера, користувачі повинні самі вирішити, чи є зміст твіту пропагандистським.

10 квітня 2023, 11:52
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", власник Twitter, мільярдер Ілон Маск висловився проти того, щоб видаляти з платформи скандальний твіт заступника голови Ради безпеки РФ Дмитра Медведєва про "зникнення" України. Маск заявив, що нібито дає користувачам соцмережі можливість самостійно визначити, наскільки пропагандистським є зміст цього твіту.

Маск відповів, чи готовий видалити скандальний твіт Медведєва про "зникнення" України

Ілон Маск. Фото з відкритих джерел

"Мені сказали, що Путін назвав мене військовим злочинцем за допомогу Україні, тому він не зовсім мій найкращий друг. Усі новини — це своєрідна пропаганда. Нехай люди самі вирішують", — заявив Маск, коментуючи рішення не видаляти цей твіт.

Зазначимо, заступник секретаря Радбезу Росії Дмитро Медведєв продовжує займати перше місце у внутрішньому російському рейтингу серед топ-спікерів Кремля, які публічно роблять найнеправдивіші заяви. Так екс-президент Росії заявив, нібито Україна "зникне, бо нікому не потрібна".

Читайте також на порталі "Коментарі" — раніше Дмитро Медведєв відзначився заявою про тероризм у РФ.

Також видання "Коментарі" повідомляло – в Інституті вивчення війни (ISW) назвали потужну зброю, яку Росія використовує у війні проти України.

Раніше "Коментарі" писали — Пентагон розслідує витік секретних планів НАТО та США щодо підготовки наступу України. Крім того, в мережу "злили" нові секретні документи про Україну, Китай та Близький Схід. Вже виникла реакція на це з боку Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України, а також аналіз російської реакції від американських аналітиків. Про що говорять ці "сливи", загальний галас навколо них, а також реакція сторін? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

10 квітня 2023, 12:38

Не всі в світі прагнуть виконувати забаганки укромуністів. Ще є в світі окремі выдщэпэнцы бе корупційної свідомості. Але є і гарний бік - на них завжди УПА-екстремісти можуть перекласти відповідальність за те, що зовсім випадково, Україна завжди в центрі всіх конфліктів, які завжди згодом поширюються світом.


Новини