Головна Новини Суспільство події Маск розкритикував український контрнаступ: що сказав мільярдер
commentss НОВИНИ Всі новини

Маск розкритикував український контрнаступ: що сказав мільярдер

Маск заявив, що в Україні багато смертей за малу територію

18 вересня 2023, 12:44
Поділіться публікацією:

Американський мільярдер, засновник Tesla та SpaceX Ілон Маск висловив думку, що під час контрнаступу українська армія втрачає багато життів і при цьому їй вдається деокупувати лише незначну частину території. Як передає портал "Коментарі", свою думку Маск опублікував у соцмережі Х (колишня Twitter), відреагувавши на посаду Девіда Сакса.

Маск розкритикував український контрнаступ: що сказав мільярдер

Ілон Маск. Фото з відкритих джерел

Американський економіст Девід Сакс виклав у мережі карту бойових дій в Україні, підписавши зображення, що "територіальні досягнення України внаслідок їхнього хваленого контрнаступу настільки мізерні, що їх ледве можна побачити на карті".

У свою чергу, Маск відреагував на це зображення їдким коментарем: "Так багато смертей за так мало" (So much death for so little).

Читайте також на порталі "Коментарі" — відомий американський винахідник та мільярдер Ілон Маск відреагував на інформацію про те, що він нібито таємно наказав відключити зв'язок Starlink поблизу узбережжя Криму, щоб зірвати атаку України на російський військово-морський флот у Севастополі. Мільярдер заявив, що не вимикав супутниковий зв'язок Starlink для дронів, а відмовився його там включати на запит України. Як передає портал "Коментарі", свою позицію Ілон Маск озвучив у себе в соцмережі X (Twitter), реагуючи на матеріали ЗМІ про те, що він нібито навмисно деактивував Starlink.

Також видання "Коментарі" повідомляло — американський мільярдер Ілон Маск відреагував на рішення США незабаром оголосити новий пакет військової допомоги для України. Маск вимагає від уряду Сполучених Штатів розкрити всі подробиці громадськості.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

18 вересня 2023, 12:45

1 до 10 це прийнятний варіант щоб задовольнити свою жагу до вбивства москалів. Набагато більшою кров'ю стікає цивільна Україна. Одночасно втрачається будь-яка економічна і державницька перспектива. Державна і стратегічна імпотенція, розкрадання та корупція, виведення капіталу та переміщення центрів життєвих інтересів корумпованої хунти за межі України, перекреслює все майбутнє. Україна потребує негайних змін та реформ але потрібне прагнення якого нема в жодного громадянина України. Тест на незалежність і існування не пройдено.


Новини