Головна Новини Суспільство події Людству пояснили високий рівень смертності від COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Людству пояснили високий рівень смертності від COVID-19

Вчені з США назвали причиною високої смертності від COVID-19 велике вірусне навантаження

31 серпня 2021, 17:55
Поділіться публікацією:

Американські науковці вважають, що найбільш вірогідним поясненням високого рівня смертності від COVID-19 є надмірне накопичення частинок SARS-CoV-2 в легенях пацієнтів, йдеться у статті, опублікованій в журналі Nature Microbiology.

Людству пояснили високий рівень смертності від COVID-19

Коронавірус, фото з відкритих джерел

Медики відзначають, що було зібрано зразки бактерій і грибків з легенів 589 пацієнтів університетського госпіталю, які перебували в критичному стані. У 142 пацієнтів, яким крім штучної вентиляції легенів необхідна була також і бронхоскопія, фахівці також проаналізували кількість вірусних частинок в нижніх дихальних шляхах і за допомогою методів метагеноміка визначили ми мали там мікробів. Крім того, автори дослідження визначили домінуючі в організмі імунні клітини.

З'ясувалося, що кількість вірусних частинок — в легенях у померлих від COVID-19 пацієнтів була в середньому в 10 разів більше, ніж у тих, що вижили. Разом з цим, дослідники не знайшли свідчень того, що на результат хвороби вплинули аутоімунні реакції або вторинні бактеріальні інфекції — яких називають однією з основних причин високої смертності під час пандемії "іспанського" грипу на початку XX століття.

Також у 50% померлих пацієнтів відзначався низький рівень білка, що відноситься до адаптивної імунної системи і відповідає за "запам'ятовування" мікробів.

Також читайте на порталі "Коментарі" - коронавірус наступає: в Україні вже одна область за показниками "жовта"Станом на 31 серпня Україна продовжує перебувати в "зеленій зоні" карантину. У той же час з'явилася одна область, де показники вище норми, отже, є всі передумови, щоб регіон був внесений в "жовту зону" карантину. Йдеться про Вінницьку область. 

Читайте також на "Коментарях" - нова хвиля спалаху пандемії може початися з чотирьох областей. Під ударом коронавірусу можуть виявитися це Дніпропетровська, Харківська, Чернівецька та Житомирська області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Dating Romania

1 вересня 2021, 15:47

https://sites.google.com/view/dating-online-romania/ https://sites.google.com/view/dating-online-romania/ https://sites.google.com/view/dating-online-romania/ v https://sites.google.com/view/dating-online-romania/ https://sites.google.com/view/dating-online-romania/ https://sites.google.com/view/dating-online-romania/

thgdgdf

31 серпня 2021, 17:04

https://web.sites.google.com/onnetflix.xyz/watch-the-show-2021-online-hd https://web.sites.google.com/onnetflix.xyz/watch-luca-2021-online-movie https://web.sites.google.com/onnetflix.xyz/watch-respect-2021-online-hd https://web.sites.google.com/onnetflix.xyz/watch-venom-2021-online-movie https://web.sites.google.com/onnetflix.xyz/watch-dont-breathe-2-2021-hd https://web.sites.google.com/onnetflix.xyz/watch-candyman-2021-online-mov https://web.sites.google.com/onnetflix.xyz/watch-candyman-2021-online-hd https://web.sites.google.com/onnetflix.xyz/watch-old-2021-online-hd-free https://web.sites.google.com/onnetflix.xyz/hd-watch-free-guy-2021-online https://web.sites.google.com/onnetflix.xyz/watch-hes-all-that-2021-online https://web.sites.google.com/onnetflix.xyz/watch-dontbreathe2-2021-online https://web.sites.google.com/onnetflix.xyz/watch-narco-sub-2021-online-hd https://web.sites.google.com/onnetflix.xyz/watch-respect-2021-movie-hd https://web.sites.google.com/onnetflix.xyz/bloom-up-a-swinger-story-2021 https://web.sites.google.com/onnetflix.xyz/let-it-burn-2021-online-free https://web.sites.google.com/onnetflix.xyz/venomlettherebecarnage2021hd https://web.sites.google.com/onnetflix.xyz/watch-let-it-burn-2021-online https://web.sites.google.com/onnetflix.xyz/watch-bloom-up-2021-online-hd


Новини