Головна Новини Суспільство події Коронавірус наступає: в Україні вже одна область за показниками «жовта»
commentss НОВИНИ Всі новини

Коронавірус наступає: в Україні вже одна область за показниками «жовта»

Одна область України не відповідає "зеленій" зоні по одному з показників

31 серпня 2021, 13:25
Поділіться публікацією:

Станом на 31 серпня Україна продовжує перебувати в "зеленій зоні" карантину. У той же час з'явилася одна область, де показники вище норми, отже, є всі передумови, щоб регіон був внесений в "жовту зону" карантину. Йдеться про Вінницьку область. Про це інформує видання "Коментарі", посилаючись на дані Міністерства охорони здоров'я.

Коронавірус наступає: в Україні вже одна область за показниками «жовта»

Коронавірус Фото: УНН

Протягом певного часу в Вінницькій області спостерігається стійка тенденція до збільшення випадків госпіталізації громадян, які хворіють на коронавірус і потребують медичної допомоги. За оновленими даними цей показник наблизився до позначки майже в 74%, хоча напередодні становив 54,9-61,6%.

За показниками МОЗ також можна зробити висновок, що близька до потрапляння в "жовту зону" карантину була Чернігівська область. Там вчора стрімко збільшувалася кількість госпіталізацій, але сьогодні цей показник знову в нормі. Він на рівні 37,8%.

Медики відзначають, що область не виходить за межі норми. Якщо показник госпіталізації не перевищує 50%. В цілому зростання нових кейсів захворювання на коронавірус спостерігається по всій території України.

Також читайте на порталі "Коментарі" — в Україні закінчується одна з провідних вакцин проти коронавіруса. Йдеться про вакцину виробника Moderna. У МОЗ зазначили, що в запасі є тільки вакцина цього виробника для повторної другої дози.

Читайте також на "Коментарях" — нова хвиля спалаху пандемії може початися з чотирьох областей. Під ударом коронавируса можуть виявитися це Дніпропетровська, Харківська, Чернівецька та Житомирська області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини