Головна Новини Суспільство події Ляшко зробив важливу заяву про вакцинацію
commentss НОВИНИ Всі новини

Ляшко зробив важливу заяву про вакцинацію

Віктор Ляшко повідомив, коли в кожній з областей України почнеться вакцинація

25 лютого 2021, 14:46
Поділіться публікацією:

Заступник міністра охорони здоров'я і головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко заявив про те, що з нинішнього дня вакцинація від коронавірусу стартує у всіх областях країни. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Ляшко зробив важливу заяву про вакцинацію

З 25 лютого у всіх областях України починається вакцинація - фото: з відкритих джерел

Так, за словами Віктора Ляшка, сьогодні, 25 лютого, вакцина від COVID -19 була доставлена в усі регіони країни. Вчора старт вакцинації стався в Київській, Черкаській, Вінницькій, Житомирській і Чернігівській областях. Загалом за перший день було зроблено 159 щеплень. Максимальну кількість вакцинацій було проведено в Черкаській області. За вчорашній день там встигли вакцинувати 80 осіб.

Відсьогодні вакцинація розпочнеться в Запорізькій, Полтавській, Чернівецькій, Донецькій, Сумській, Луганській, Дніпропетровській, Хмельницькій, Волинській, Харківській, Херсонській, Львівській, Тернопільській, Кіровоградській, Закарпатській, Миколаївській, Одеській, Івано-Франківській, Рівненській областях, а також у місті Київ.

Варто відзначити, що в першу чергу вакцинувати будуть тих, хто належить до групи ризику. Тобто, медики, військові, а також люди, які старше 60 років. Тільки після цього вакцину від коронавірусу зможуть отримати всі інші жителі України.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв своїм читачам про те, що експерт заявив, що прості середньостатистичні українці безкоштовних вакцин у 2021 році не отримають. Він розповів і про причини цього. Також сайт інформував про те, що український медик розкритикував карантинні правила, які поширюються на носіння маски на вулиці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини