Головна Новини Суспільство події "Це просто ганьба": український медик розкритикував карантинні вимоги (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Це просто ганьба": український медик розкритикував карантинні вимоги (ВІДЕО)

Лікар висловив свою думку з приводу носіння масок на вулиці

25 лютого 2021, 09:54
Поділіться публікацією:








Український лікар-педіатр вищої категорії Євген Комаровський висловився про деякі карантинні правила і про те, чи є сенс носити захисну маску на морозі. Про це він розповів в новому відео на своєму YouTube-каналів.

"Це просто ганьба": український медик розкритикував карантинні вимоги (ВІДЕО)

Комаровський заявив, що носити маску на вулиці безглуздо - фото: із відкритих джерел

У ролику Комаровський відзначив, що ходіння по вулиці в масці він вважає абсолютною дурістю, будь на вулиці спека або ж десятиградусний мороз. За весь час пандемії вже неодноразово обговорювалася ця тема і за підсумком висновок був зроблений один — маска потрібна там, де неможливо соціальне дистанціювання, тобто 1,5 метра один від одного, а також там, де немає вентиляції повітря. В інших місцях це засіб захисту є марним. За протиепідемічними міркуваннями вона не потрібна. Також доктор Комаровський висловив свою думку про карантинні правила. Тобто про тих, що зобов'язують людей носити захисні маски на вулиці.

"Це дискредитація медичної науки. Це взагалі ганьба. Через таких ось вимог, люди починають скептично ставитися до профілактики. Вони бачать дурість і абсурдність. Так не можна, з моєї точки зору ", — каже медик.

До профілактики коронавірусної інфекції носіння маски в мінусову температуру на вулиці не має абсолютно ніякого відношення. За словами Комаровського, в мороз слід закривати ніс і рот шарфом, але з COVID -1 9 це ніяк не пов'язано. Це потрібно для того, щоб в разі замерзання не почати дихати ротом на холоді.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що прості середньостатистичні українці безкоштовних вакцин у 2021 році не отримають, а також про те, що в Україні зробили перше щеплення проти COVID-19 — як пройшла вакцинація.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини