Головна Новини Суспільство події Ляшко розповів, яка ситуація з вакцинацією медиків і педагогів
commentss НОВИНИ Всі новини

Ляшко розповів, яка ситуація з вакцинацією медиків і педагогів

Педагоги продовжують відставати від медиків за рівнем вакцинації

8 вересня 2021, 11:50
Поділіться публікацією:

Першу дозу вакцини від COVID-19 зробили 74% медичних працівників, двома дозами прищепилися 57%. Показник щеплених педагогів трохи нижче. Перший укол отримали трохи більше 40% працівників освітньої сфери. Два уколи зроблено 30% педагогів. Як передає видання "Коментарі", про це свідчать дані, який оприлюднив у себе в Facebook міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко.

Ляшко розповів, яка ситуація з вакцинацією медиків і педагогів

Віктор Ляшко - фото Facebook Віктора Ляшка

Як повідомлялося ще раніше відсоток щеплених серед педагогів і раніше поступався показникам по щепленнях серед медпрацівників. Говорячи про вакцинацію педагогів Віктор Ляшко уточнив, що мова йде про вакцинацію всіх працівників, які трудяться в освітній сфері, а не тільки вчителів і викладачів.

Віктор Ляшко звернувся із закликом до всіх українців не вагатися, а швидше вирішувати і вакцинуватися, не відкладаючи це рішення на потім. Міністр підкреслив, на сьогоднішній день тільки вакцинація може бути гарантією, що навіть в разі захворювання на коронавірус вам вдасться уникнути важкого перебігу хвороби, а також вдасться уникнути госпіталізації.

Читайте також на "Коментарях" — Віктор Ляшко відзвітував, що всього лише з затримкою на тиждень, але виконав свою обіцянку про 10 мільйонів вакцинованих в Україні. Процес продовжується.

Також читайте на "Коментарях" — Ляшко розповів, чи варто готуватися до загальноукраїнського локдауну вже в листопаді, якщо в країні погіршаться показники захворюваності і почне рости відсоток госпіталізації. Міністр знову натякнув, що вакцинація може стати порятунком проти локдауна, інших варіантів бути не може.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини