Головна Новини Суспільство події Лукашенко сплутав карти Кремлю – каже, що в Україні таки війна, але його совість чиста
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко сплутав карти Кремлю – каже, що в Україні таки війна, але його совість чиста

Лукашенко розповів, чому РФ і Білорусь завдали по Україні "превентивного удару"

11 березня 2022, 16:30 comments5721
Поділіться публікацією:

Сьогодні самопроголошений президент Білорусі прилетів до переговорів до Москви. За підсумками зустрічі з Володимиром Путіним він спробував виправдатися за те, що відбувається в Україні, зазначивши, що його особисто совість чиста, тому що не Росія і Україна розв'язали цю війну в Україні.

Лукашенко сплутав карти Кремлю – каже, що в Україні таки війна, але його совість чиста

Олександр Лукашенко. Фото: з відкритих джерел

При цьому російська пропаганда та й сам Володимир Путін постійно заявляють, що в Україні немає війни і Росія не нападала на український народ, а є військова спецоперація. Тепер сам Лукашенко заявив про війну в Україні. При цьому самопроголошений президент спробував виправдатися, що по Україні довелося завдати "превентивного удару" на випередження, бо нібито це Україна мала намір напасти на Росію та Білорусь.

Також Олександр Лукашенко висловився про санкції Заходу, назвавши їх "свинством".

У свою чергу Володимир Путін розповів, що російські переговорники з українською стороною поінформували його про "позитивні зрушення". При цьому Путін не уточнив, про що йдеться, додавши, що переговори йдуть практично щодня.

Читайте також на порталі "Коментарі" — експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню розповіли, скільки ще солдатів президент РФ Путін готовий покласти в Україні, і чому російська розвідка у цій неоголошеній війні жорстко прорахувалася.

Також видання "Коментарі" ділилося думкою експертів щодо того, що після початку війни в Україні система колективної безпеки пішла назавжди у минуле і тепер світ точно зміниться після російсько-української війни. Одним із сценаріїв буде розпад самої Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини