Головна Новини Суспільство події Лікарні переповнені: в Україні назвали 10 областей, які не готові до ослаблення карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

Лікарні переповнені: в Україні назвали 10 областей, які не готові до ослаблення карантину

У всіх областях, які потрапили в список МОЗ, перевищено показник нових випадків інфікування

17 серпня 2020, 10:45 comments1954
Поділіться публікацією:

Згідно зі свіжими даними МОЗ станом на понеділок, в Україні не готові до ослаблення карантину Київ і 10 регіонів. У всіх областях перевищено показник нових випадків інфікування (дивись таблицю).

Лікарні переповнені: в Україні назвали 10 областей, які не готові до ослаблення карантину

Крім столиці, обмеження не будуть послаблювати у Волинській, Житомирській, Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Одеській, Рівненській, Тернопільській, Харківській та Чернівецькій областях. Відзначимо, що в Києві, а також Чернівецькому та Львівському регіонах переповнені лікарні.

Лікарні переповнені: в Україні назвали 10 областей, які не готові до ослаблення карантину - фото 2

Раніше "Коментарі" повідомляли, що сьогодні коронавірус з новою силою атакував Західну Україну. Найбільше нових випадків за добу виявили саме там, - повідомили на сайті РНБО. А ось Харківська область, де два дні поспіль рівень захворюваності був найвищим, поступилася своїми лідерськими позиціями,  і цього разу не увійшла навіть до першої п'ятірки за кількістю нових інфікованих. Загальна кількість хворих на коронавірус в Україні стрімко наближається до ста тисяч. З початку спалаху COVID-19 підчепили 92 820 осіб. З них 1464 пацієнти позитивний тест на коронавірус отримали з лабораторії за минулу добу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини