Головна Новини Суспільство події 94-річна італійка зателефонувала у поліцію в новорічну ніч: несподівана причина дзвінка
commentss НОВИНИ Всі новини

94-річна італійка зателефонувала у поліцію в новорічну ніч: несподівана причина дзвінка

Пенсіонерка з Італії зателефонувала в поліцію на Новий рік. Через деякий час патрульні приїхали до 94-річної жінки.

2 січня 2024, 13:13 comments1136
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У святкові дні меланхолія та самотність можуть охопити тих, хто живе на самоті та далеко від своїх близьких. Так сталося з пані Ілеаною, яка у віці 94 років хотіла провести час у компанії в останній день року. Жінка зателефонувала на номер 112 в новорічну ніч та вирішила поговорити телефоном з поліцейськими, однак бабуся не очікувала на подальший розвиток ситуації. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на італійське видання Rai.

94-річна італійка зателефонувала у поліцію в новорічну ніч: несподівана причина дзвінка

Бабуся Ілеана та офіцери Гаетано та Габріеле. Фото з відкритих джерел

Як зазначають італійські ЗМІ 94-річна жінка відчувала себе самотньою в останній день року і хотіла провести час за розмовами. Бабуся зателефонувала у поліцію, а оператор служби вислухав жінку та розповів про ситуацію двом патрульним офіцерам, які чергували недалеко від квартири жінки. Вони відгукнулись на незвичну пропозицію та вирішили зайти в гості до бабусі.

"Гаетано та Габріеле, поліцейські з відділку поліції Б’єлли, пішли до неї та змусили її знову посміхнутися. Найкращий спосіб завершити 2023 рік і вступити в новий рік. Найкращі побажання бабусі Ілеані та подяка тобі за емоції, які ти нам дала", — повідомила пресслужба відділку поліції міста Б’єлла.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Перу поліція провела спецоперацію щодо затримання наркоторговців. У ній взяв участь Санта-Клаус, який молотом вибивав двері за якими ховались злочинці. Цікаво, що поліція Перу раніше також проводила подібні затримання у костюмах Санта-Клауса, ельфів та інших героїв свят.

Також "Коментарі" писали про п'ять країн, які офіційно не святкують Новий рік. Крім того, в деяких з них новорічні святкування під суворою забороною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини