Головна Новини Суспільство події У Перу Санта-Клаус затримав наркоторговців
commentss НОВИНИ Всі новини

У Перу Санта-Клаус затримав наркоторговців

Наркоторговці були шоковані, коли їх затримав поліцейський у костюмі Санта-Клауса.

25 грудня 2023, 09:45
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Поліцейські у Перу провели незвичну облаву на наркоторговців. Один зі співробітників поліції одягнувся у костюм Санта-Клауса та спільно з "Зеленим загоном"  затримав двох продавців наркотиків у місті Уакалі за 45 км від столиці Перу. 

У Перу Санта-Клаус затримав наркоторговців

Санта-Клаус у Перу затримав наркоторговців. Фото з відкритих джерел

Замість звичного мішка з подарунками офіцер тактичного підрозділу міської розвідки Перу, який був одягнений у костюм Санта-Клауса, мав на своєму озброєні кувалду. Саме за допомогою цього інструменту поліцейський вибив двері будинку, де ховались дилери. 

У ході поліцейської операції було затримано двох чоловіків віком 25 та 32 роки, у яких вилучили сотні пакети марихуани та кокосової пасти. Дотримуючись сезонного духу, влада прозвала наркоторговців бандою "Злих оленів". 

"Стратегія була успішною. Різдво прийшло до Злого оленя", — повідомив журналістам керівник "Зеленого загону" Національної поліції Перу полковник Волтер Паломіно.

Цікаво, що це не вперше в Перу проводять поліцейські облави у святкових костюмах. Минулого року пройшла подібна операції у Лімі, під час якої Санта-Клаус, місис Клаус та група ельфів накрили базу дилерів. Тоді було вилучено 6000 пакетів кокаїнової пасти, 104 пакети порошку кокаїну та 279 пакетів марихуани. Крім костюмів Санта-Клауса поліцейські також проводили операції у костюмах з фільмів жахів, які відбувались у період Хелловіну.

Таким чином використовуючи різні костюми поліція влаштовує певне маскування та ловить злочинців. Крім того, це привертає увагу громадськості до їх важкої та важливої роботи.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Росії розбився Дід Мороз, який впав з 24 поверху будинку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини