Головна Новини Суспільство події У Росії розбився Дід Мороз, який впав з 24 поверху будинку
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії розбився Дід Мороз, який впав з 24 поверху будинку

Чоловік одягнений у Діда Мороза спускався на мотузках з даху будинку і розбився на смерть.

24 грудня 2023, 11:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

На території Росії у місті Челябінськ промисловий альпініст у костюмі Діда Мороза під час святкового спуску впав з багатоповерхового будинку та розбився на смерть. Це сталось на очах у дітей та їх батьків. 

У Росії розбився Дід Мороз, який впав з 24 поверху будинку

Дід Мороз у Росії впав з будинку

Під час новорічних святкувань у Росії організували захід з Дідом Морозом, який мав спуститись з 24 поверху та вручити подарунки. Однак чоловік, ймовірно, переплутав страхувальні троси, розбився та одразу помер на місці. За інцидентом спостерігали батьки та діти, які вирішили, що це частина святкового шоу.

"Всі веселилися, і ніхто навіть подумати не міг, що таке станеться. Я до останнього думав, що це якась бутафорія, що це витівка. Урочистості тривали. Спочатку не було жодних підозр, що це трагедія", — розповідає один з учасників святкувань.

На інцидент відреагувала компанія, яка організувала захід та вибачилась за трагічний випадок, вказавши, що промисловий альпініст був "досвідченим фахівцем".

"Сьогоднішнє свято обернулося жахливим нещастям. Промисловий альпініст у костюмі Діда Мороза впав з будинку і загинув. Ми зробимо все, що в наших силах, щоб допомогти поліції зрозуміти причини і ніколи не дозволити цьому повторитися", — заявили у компанії.

Повідомлялось, що загиблому чоловіку у костюмі Діда Мороза було 25 років.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що мешканець Кореї помер через екзотичну корейську їжу – "живого восьминога", якого він з'їв у місцевому ресторані.

Також "Коментарі" писали про двох жінок в Криму, які отруїли російських солдатів. Російські ЗМІ повідомили про кількох загиблих.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини