Головна Новини Суспільство події 23-24 серпня в Києві не будуть вакцинувати населення від COVID: чому
commentss НОВИНИ Всі новини

23-24 серпня в Києві не будуть вакцинувати населення від COVID: чому

Киянам, зокрема тим, хто має отримати другу дозу, пропонують вакцинуватися 21-22 серпня

15 серпня 2021, 13:49
Поділіться публікацією:

У Києві 23-24 серпня через святкування Дня Незалежності України не будуть вакцинувати населення від коронавірусу. Центри вакцинації не працюватимуть.

23-24 серпня в Києві не будуть вакцинувати населення від COVID: чому

Вакцинація населення відновиться з 25 серпня. Фото: mil.gov.ua

Про це повідомили в Київській міській державній адміністрації (КМДА).

"Увага! У зв'язку зі святкуванням 30-ї річниці незалежності України 23 та 24 серпня (понеділок-вівторок) не працюватимуть центр масової вакцинації у МВЦ і пункти вакцинації у медичних установах столиці", — заявили в КМДА.

Киянам, зокрема тим, хто має отримати другу дозу, пропонують вакцинуватися 21-22 серпня. Вакцинація населення відновиться з 25 серпня.

Як писали "Коментарі", поки Україна відстає за рівнем вакцинації проти коронавірусу, уряду різних країн світу намагаються всіма можливими способами прискорити процес вакцинації. Ось тільки методи зараз помінялися, більшість країн переходять від методу пряника до методу батога. Якщо раніше за вакцинацію пропонували безплатно їжу, поїздки в таксі, знижки на відвідування ресторанів, то тепер вводять жорсткі обмеження для невакцинованих громадян. Тих, хто проти вакцинації, попереджають, що доведеться робити постійні тести, відмовитися від відвідування торгово-розважальних центрів, а найстрашніше — звільнитися з роботи. Українців поки такими способами не стимулюють активніше вакцинуватися, але все до цього йде.

Лікар-епідеміолог Олексій Галімський розповідав, що в Україні 2,6 мільйона осіб вже двічі щеплені вакциною проти коронавірусу. Всього ж понад 4,5 мільйона наших співвітчизників отримали хоча б одну дозу вакцини. При цьому, як виявилося, не всім українцям потрібно було робити цю вакцинацію, бо багато з тих, хто вже щеплений, мали антитіла. Тобто хтось із симптомами, а інші без них раніше вже перенесли коронавірус.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини