Головна Новини Суспільство події 5 загроз, які чекають на Україну і світ в 2021 році
commentss НОВИНИ Всі новини

5 загроз, які чекають на Україну і світ в 2021 році

На думку експертів, у 2021 році пандемія COVID-19 буде тільки посилюватися, а весь світ охоплять політичні конфлікти

29 грудня 2020, 13:57 comments1024
Поділіться публікацією:

На думку аналітиків міжнародного видання Atlantic Council, 2020 рік тільки підготував весь світ до важчого наступного року. Експерти зробили 10 прогнозів з приводу того, чого очікувати Україні та всій планеті у найближчі 12 місяців.

5 загроз, які чекають на Україну і світ в 2021 році

Криза COVID-19 почне ще більше посилюватися через повільні темпи вакцинації

COVID-19 продовжить поширюватися по всій території Землі. І навіть ті, хто вже перехворів, можуть потенційно заразитися вірусом. Попри те, що в Європі та США вже почалися перші спроби вакцинації, більшість людей проти даного процесу. Плюс не треба забувати, що в країни третього світу (Україну, на жаль, сюди також відносять), не факт, що вакцина добереться дуже швидко.

Президентство Байдена погубить США

В Америці досі тривають суперечки через результати президентських виборів. Велика частина американців продовжує слідувати за Трампом і чекає його сигналу до повстання. Навряд чи воно буде масштабним, проте свою підтримку Байден точно не отримає. А це позначиться як на ситуації всередині країни, так і на загальний стан справ у світовій економіці.

Загроза чергової фінансової кризи

Глобальні втрати навіть найбільших економік світ ростуть з кожним днем через COVID-19,  що ж тоді говорити про маленькі країни. Вони продовжують залазити в борги, і є ймовірність, що настане момент фінансового колапсу. Аналітики прогнозують наступної осені ще одну хвилю фінансової кризи, яка боляче може вдарити по всьому світу.

Північна Корея готується завдати у відповідь удар

Диктатура в Північній Кореї продовжує набирати обертів, і ядерна міць, яка є в країні, в будь-який момент може вирватися назовні. Новому президенту США традиційно доведеться несолодко. Країни вже давно не ладнають.Тим більше ядерні випробування активно тривають, щоб ніхто не забував, що на карті світу є дві Кореї.

США і Китай почнуть війну за Тайвань

Чергова спірна територія, яка повинна вже нарешті визначитися з майбутнім. У Китаю свої плани на землю, в американців — теж власні інтереси. Цей рік показав, що двох режимів на острові бути не може, і постійні конфлікти можуть перерости в більш серйозні бойові дії.

Як раніше повідомляли "Коментарі", названий продукт, який може найбільше піднятися в ціні в Україні з нового року.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини