Головна Новини Суспільство події Квітень принесе в Україну різке похолодання: прогноз погоди
commentss НОВИНИ Всі новини

Квітень принесе в Україну різке похолодання: прогноз погоди

Український синоптик Наталія Діденко розповіла, з якою погодою дебютує цей квітень: до чого готується

1 квітня 2022, 02:35
Поділіться публікацією:

Ось і настав другий місяць весни, але дебютує він в Україні дощами, вітром та різким зниженням температури. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила український синоптик Наталія Діденко.

Квітень принесе в Україну різке похолодання: прогноз погоди

Погода в Україні на 1-3 квітня (фото з відкритих джерел)

За її словами, 1 квітня стовпчики термометра почнуть знижуватися на Заході країні до +6...+12 градусів, хоча в центральних, східних та південних регіонах збережеться тепла погода, буде +15...+20 градусів. Основний холод до України почне приходити 2-3 квітня.

У центрі столиці, 1 квітня, буде дощ, у порівнянні з 31 березня, температура повітря трохи знизиться і буде в діапазоні +11...+13 градусів. А ось у вихідні варто очікувати різкого похолодання, стовпчики опустяться до 0...+4 градусів. Прогнозується дощ, який переходитиме у мокрий сніг.

Діденко зазначила, що у суботу, 2 квітня, у східних та південних областях України, а також у центральній частині утримається тепла погода, але 3-4 квітня повітряна прохолодна маса дійде і туди, температура знизиться до +5…+10 градусів.

Нагадаємо, 2 лютого на біостанції в Гайдарах (Харківська область) бабак Тимка III дав прогноз щодо погодних умов в Україні. Гризун передбачив, що весна в Україну прийде вчасно, але буде досить прохолодною.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Україна стала однією із 40 країн, які взяли участь у Кліматичній конференції у Глазго. Крім участі, Україна взяла на себе серйозні зобов'язання, пообіцявши в найближчі десятиліття відмовитися від спалювання вугілля.

Читайте також, як Організація Об'єднаних Націй намагається стримати кліматичну кризу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини