Головна Новини Суспільство події Підсумки кліматичної конференції у Ґлазго: які зобов'язання взяла на себе Україна
commentss НОВИНИ Всі новини

Підсумки кліматичної конференції у Ґлазго: які зобов'язання взяла на себе Україна

Україна готова піти на те, щоб відмовитися від спалювання вугілля

6 листопада 2021, 14:00
Поділіться публікацією:

Україна стала однією з 40 країн, які взяли участь у Кліматичній конференції у Ґлазго. Крім участі, Україна взяла на себе серйозні зобов'язання, пообіцявши в найближчі десятиліття відмовитися від спалювання вугілля. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє "Голос Америки" у Твіттері.

Підсумки кліматичної конференції у Ґлазго: які зобов'язання взяла на себе Україна

У Глазго відбулася конференція з клімату. Фото: Getty Images

Видання зазначає, що Україна взяла на себе дуже серйозне зобов'язання, враховуючи той факт, що держава є одним із лідерів зі спалювання вугілля у світі. Представники офіційної делегації заявляли, що Україна зможе виконати взяте на себе зобов'язання у 2035 році. Саме тоді Україна планує відмовитись від спалювання вугілля для виробництва електроенергії.

Тут важливо наголосити на тому, що йдеться не про повну відмову від спалювання вугілля, а, наприклад, про відмову для використання цього енергоносія для опалення. Це дуже серйозний крок та серйозні наміри – відмовитись від використання вугілля для виробництва електроенергії. Адже навіть такі великі країни, як Китай та США, не змогли дати таку обіцянку про відмову від вугілля для виробництва електроенергії.

Як повідомила керівник української делегації, заступник міністра захисту навколишнього природного середовища та природних ресурсів Ірина Ставчук, Україна пішла на таке серйозне рішення, тому що в Україні вважають, що електростанції в країні настільки застаріли, що їх треба все одно модернізувати.

Крім цього, країни взяли на себе зобов'язання припинити вирубку лісів. І до цієї обіцянки також приєдналася Україна. Ще одна обіцянка, до якої приєдналася Україна, — зменшити на третину викиди метану.

Читайте також раніше на порталі "Коментарі" — експерти розповіли, чому такий важливий для світу кліматичний саміт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Василь

6 листопада 2021, 16:33

Генератор електроенергії працюючи на принципі колапсу динамічного потоку ефіру в матерії (речовині) обертаної маси має побічні ефекти втрату ваги мас під диском обертання, та значний рух вверх маси самого генератора тому такий принцип додаткової генерації електроенергії робить таку установку фактично "перпетомобілем". Можливо моє повідомлення зацікавить інвесторів. Ефір – це володар потенціалів потужності, хронологічно-інформаційно-енергетично-матеріальної субстанції Колективного Розуму Всесвіту (Бога), носій законів утворення, розвитку, існування, та збереження Всесвіту. The ether is the possessor of the potentials of power, chronological-information-energy-material substance of the Collective Mind of the Universe (God), the bearer of the laws of formation, development, existence, and preservation of the Universe Енергія ефіру - це невичерпна вільна енергія Всесвіту. І як сказав М.Тесла ".. повинна бути безоплатна як повітря" . Це вільний розвиток людства від влад (влади монополій, релігій… ) взагалі.


Новини