Головна Новини Суспільство події Пророцтво бабака Тимки: яка погода чекає українців навесні
commentss НОВИНИ Всі новини

Пророцтво бабака Тимки: яка погода чекає українців навесні

Сурок Тимка III дав прогноз щодо погодних умов в Україні.

2 лютого 2022, 13:02
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На біостанції в Гайдарах розшифрували прогноз бабака Тимка. Про це пише видання Суспільне.

Пророцтво бабака Тимки: яка погода чекає українців навесні

Передбачення бабака Тимки

Сьогодні, 2 лютого на біостанції у Гайдарах (Харківська область) бабак Тимка III дав прогноз щодо погодних умов в Україні. Пророцтво гризуна були "розшифровані" співорганізатором заходу Надією Токарською.

"Незважаючи на те, що Тимка не побачив своєї тіні, весна буде досить нестабільною. Каже, що на нас чекають температурні коливання", — сказала науковий співробітник кафедри біології ХНУ.

Також вона додала, що: "Весна прийде за розкладом, але буде досить прохолодною".

Пророцтво бабака Тимки: яка погода чекає українців навесні - фото 2

Фото: Суспільне Харків.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що Вадим Гутцайт поділився своїми очікуваннями від Олімпіади у Пекіні. Міністр розповів, який результат української збірної на Олімпіаді вважатиметься провалом. Також він висловив свою думку щодо того, в яких видах спорту спортсменів може очікувати успіх.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що і нструктор з йоги, цигун та тайцзицюань Дмитро Сандул розповів, які вправи з ранку допомагають зарядити організм енергією. П'ять ранкових вправ, які замінять каву. За словами інструктора, починати зарядку потрібно ще перебуваючи у ліжку. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також, що Вакарчук розповів, як батьківство кардинально змінило його життя.  Святослав Вакарчук розповів, що поява дітей – це той мент у житті кожної людини, коли починаєш дивитися на речі, які тебе оточують зовсім по-іншому, починаєш відчувати раніше незнайомі емоції та переживання. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини