Головна Новини Суспільство події Кремль включився на повну: що вже робить РФ одразу після саміту миру
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль включився на повну: що вже робить РФ одразу після саміту миру

За інформацією ЦПД, Росія після саміту миру у Швейцарії намагається дискредитувати українську формулу миру

17 червня 2024, 10:47 comments8038
Поділіться публікацією:

Російська кампанія з дискредитації української формули миру досягла кульмінації. Коментуючи підсумки саміту миру у Швейцарії, ворожа пропаганда поширює дезінформаційні наративи. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у повідомленні Центру протидії дезінформації (ЦПД).

Кремль включився на повну: що вже робить РФ одразу після саміту миру

Саміт миру. Фото з відкритих джерел

Зазначається, що РФ поширює меседжі, що саміт є лише формальністю, тому що в ньому не брали участі представники країни-агресора. Крім того, російська пропаганда намагається переконати аудиторію, що учасники обговорювали план Путіна, а пропозиції України ніхто не сприймає серйозно, і що Київ та союзники продемонстрували прагнення ескалації війни.

"Росія своїми маніпуляціями намагається знецінити значення Саміту миру, оскільки об'єднання світової спільноти у прагненні досягти миру в Україні та відновити баланс у глобальній безпеці йде в розріз із планами РФ щодо продовження війни", — повідомляють у ЦПД.

Аналітики зазначають, що насправді саміт миру має велике значення, це перший крок до миру, що ґрунтується на Статуті ООН та базових принципах міжнародного права.

"Ця подія об'єднала понад 100 учасників, що свідчить про широкий інтерес до мирної ініціативи України, яка декларує важливу істину – колективні зусилля здатні зупинити війну та встановити справедливий мир", – інформують у ЦПД.

Читайте також на порталі "Коментарі" — за підсумками саміту миру Швейцарія виступила з новою ініціативою: до чого тут РФ та Китай.

Також видання "Коментарі" повідомляло – несподіваний поворот: лояльні до РФ країни пропонували Україну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини