Головна Новини Суспільство події Кремль націлився на атомні станції: про що попереджають у ЦПД
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль націлився на атомні станції: про що попереджають у ЦПД

Очільник Центру протидії дезінформації попереджає про нову хвилю атак на Україну

сьогодні, 15:34
Поділіться публікацією:

Росія активно нарощує свої військові ресурси біля українських кордонів, готуючи нову хвилю атак. Зокрема, росіяни збільшують запаси ракет, палива та підтягують стратегічну авіацію, щоб завдати удари по важливих об’єктах інфраструктури України. Таку інформацію озвучив Андрій Коваленко, голова Центру протидії дезінформації при РНБО, в інтерв’ю для проєкту "Як не стати овочем".

Кремль націлився на атомні станції: про що попереджають у ЦПД

Росія нарощує військові сили, загрожуючи новими ракетними ударами

За його словами, Росія планує цілеспрямовано атакувати об'єкти ядерної енергетики, щоб вивести з ладу їх розподільчі потужності. Це може призвести до серйозних наслідків, включаючи ризик ядерної аварії.                                                                               

"Вони хочуть перебити розподільчі можливості атомних станцій. Це створює загрозу ядерної аварії. Якщо вони перебивають розподільчі потужності, це створює ядерну аварію", — сказав Коваленко.                                                                 

Раніше “Коментарі” писали, що для КНДР допомога Росії військовими, окрім заробітку на цьому, також є обкаткою своїх солдат в умовах сучасної війни для подальшого протистояння з Південною Кореєю. Про це повідомив керівник Центру протидії дезінформації РНБО України Андрій Коваленко.                                                                                           

Читайте також на порталі “Коментарі” — Ворожа пропаганда поширює новий фейк про Україну — повідомляють, що нібито у церквах Києва продають молитву від мобілізації. У Центрі стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки пояснили, що це черговий ворожий фейк, інформує портал “Коментарі”.               



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини