Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЦПД припустили, що може статися з військами КНДР на Курщині
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЦПД припустили, що може статися з військами КНДР на Курщині

Перші війська мають прибути в Курську область вже сьогодні

сьогодні, 08:38
Поділіться публікацією:

Для КНДР допомога Росії військовими, окрім заробітку на цьому, також є обкаткою своїх солдат в умовах сучасної війни для подальшого протистояння з Південною Кореєю. Про це повідомив керівник Центру протидії дезінформації РНБО України Андрій Коваленко.

У ЦПД припустили, що може статися з військами КНДР на Курщині

Фото: колаж порталу "Коментарі"

"Курщина і участь у боях там стане першим етапом цієї обкатки", – припустив він.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Буданов про перші війська КНДР у Курській області: коли “поповниться” армія РФ

Перші північнокорейські війська уже скоро прибудуть до Курської області Росії. Вони будуть допомагати російським військовим. Про це заявив голова ГУР МО України Кирило Буданов, повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на інформацію “РБК-Україна”. 

За словами голови ГУР, прибуття перших північнокорейських військ до Курської області очікується вже сьогодні, 23 жовтня. Вони будуть допомагати захистити Курську область від ЗСУ.

"Перші підрозділи ми чекаємо завтра на Курському напрямку", — сказав виданню Буданов. Він зауважив, що наразі невідомо, скільки їх буде і як вони будуть екіпіровані.

"Побачимо через пару днів", — додав він.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський у відеозверненні повідомив про наявність інформація про підготовку росіянами двох підрозділів із військових із КНДР.

“Зокрема, ми маємо інформацію про підготовку двох підрозділів із військових із Північної Кореї – може бути навіть дві бригади по 6 тисяч людей. І це виклик. Але ми знаємо, як на цей виклик відповісти. І важливо, щоб від цього виклику не ховались і партнери. Всі партнери”, — наголосив Президент України.

Читайте також: Південна Корея може розглядати можливість прямого відправлення зброї та розвідувального персоналу в Україну у відповідь на повідомлення про розгортання північнокорейських військ у Росії для участі у війні Росії в Україні. Про це повідомляють аналітики Інституту вивчення війни (ISW) з посиланням на Південнокорейське інформаційне агентство Yonhap. Деталі – за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини