Головна Новини Суспільство події Крах чергового міфу: названі найщасливіші країни у світі
commentss НОВИНИ Всі новини

Крах чергового міфу: названі найщасливіші країни у світі

Фінляндія очолила рейтинг найщасливіших країн світу шостий рік поспіль

21 березня 2023, 11:40
Поділіться публікацією:

На честь Міжнародного дня щастя, щорічно відзначають 20 березня, ООН визначила найщасливіші країни світу. Шостий раз поспіль рейтинг, який отримав назву "Всесвітня доповідь про щастя", очолила Фінляндія, на другій позиції розмістилася Данія, трійку лідерів замкнула Ісландія. У результаті, виявилося, що найщасливіші країни у світі, не "жителі півдня під пальмою", а жителі півночі. І так уже не один рік поспіль.

Крах чергового міфу: названі найщасливіші країни у світі

Найщасливіші країни у світі. Фото: із відкритих джерел

Також приємно здивував Ізраїль, котрий у цьому рейтингу вирвався на почесне четверте місце. Раніше він посідав дев'яту позицію. У топ-10 також потрапили Нідерланди, Швеція, Норвегія, Швейцарія, Люксембург та Нова Зеландія.

Україна посіла лише 92 місце. США розташувалися на 15-му місці, Франція – на 21-му, Великобританія – на 19-му. Щодо країни-агресора, за рейтингом ООН РФ на 70-му місці.

Найбільш нещасливими виявились Буркіна-Фасо, Намібія, Туреччина, Гана, Пакистан і Нігер – одна з найменш розвинених країн світу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — дві європейські країни вигадали схему, як полегшити шлях росіян до країн Євросоюзу.

Також видання "Коментарі" повідомляло — лідер КНР Сі Цзіньпін прибув 20 березня до Москви, де зустрівся з російським президентом Володимиром Путіним, ордер на арешт якого видав 17 березня Міжнародний кримінальний суд (МКС). Сторони обговорили також китайський "мирний план", на який вкотре відреагували в Україні. Що можна сказати за першими враженнями від зустрічі Сі Цзіньпіна з Путіним (якісь офіційні угоди підписуватимуться сьогодні)? Кому та які сигнали надіслані? Як ситуація може розвиватись далі? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини