Головна Новини Суспільство події Користувачі скаржаться на високу комісію в "Дії": скільки платять українці
commentss НОВИНИ Всі новини

Користувачі скаржаться на високу комісію в "Дії": скільки платять українці

Один з користувачів повідомив про високу комісію за одну із послуг

11 жовтня 2021, 21:08
Поділіться публікацією:

За сплату ЄСВ у додатку "Дія" беруть високу комісію. У мережі користувачі додатку починають скаржитися на високу комісію, яку бере компанія "Єдиний Простір" за свої послуги. Про це у  Facebook написав Клим Братковський.

 Користувачі скаржаться на високу комісію в "Дії": скільки платять українці

Користувачі скаржаться на високу комісію в "Дії" (фото з відкритих джерел)

Чоловік скористався послугою в додатку "Дія". За сплату ЄСВ в сумі 3960 тис. грн заплатив 59.40 комісії. 

"Я вибачаюсь, а чому така висока комісія 59.40 грн за сплату ЄСВ в сумі 3960 грн через Дію?  ТОВ "ФК "Єдиний простір"? А пробували знайти інші ФК з меншим розміром комісії? Не 1,5 %, а 1 %",- написав чоловік у мережі.

 Користувачі скаржаться на високу комісію в ”Дії”: скільки платять українці - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про що чекає на хакера, який зламає "Дію".Міністерство цифрової трансформації оголосило про старт нового етапу безпекових тестувань застосунку "Дія". За  словами міністра цифрової трансформації України Михайла Федорова, у червні 2021 року для всіх хакерів світу стартував період "багбаунті" для злому додатку "Дія". Це означає, що кожен, хто зможе виявити критичні неполадки у функціонуванні застосунку, які можуть загрожувати персональним даним користувачів, отримає грошову винагороду. Цього року вона складатиме мільйон гривень. Керівник з розвитку електронних послуг в Мінцифри Мстислав Банік уточнив, що для "багбаунті" створюється спеціальна копія додатку, в якій немає справжніх даних громадян.

Раніше "Коментарі" інформували про те, що "Дія" оновлюєтьсяУ "Дію" обіцяють додати чимало нових функцій.На переконання Михайла Федорова, в оновленому додатку українці отримають додаткові послуги у сфері будівництва. Крім цього, через "Дію" можна буде змінити місце реєстрації людини.

 

 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини