Головна Новини Суспільство події Конфлікт набирає обертів: МОЗ ухвалило рішення щодо гендиректора "Охматдиту"
commentss НОВИНИ Всі новини

Конфлікт набирає обертів: МОЗ ухвалило рішення щодо гендиректора "Охматдиту"

Позиція міністра охорони здоров'я Віктора Ляшка у тому, що в.о. гендиректора "Охматдиту" має бути людина із завідувачів відділень, яка матиме найвищу підтримку колег

17 серпня 2024, 13:47
Поділіться публікацією:

Генерального директора ПДВ Охматдиту Володимира Жовніра відсторонено від виконання обов'язків до завершення перевірок Національною поліцією України, іншими правоохоронними органами та комісією МОЗ. Як передає портал "Коментарі", про це у соцмережі повідомив голова МОЗ Віктор Ляшко.

Конфлікт набирає обертів: МОЗ ухвалило рішення щодо гендиректора "Охматдиту"

Володимир Жовнір. Фото: з відкритих джерел

"Про подальші рішення повідомимо додатково, у тому числі й кадрові. Моя позиція – виконувачем обов'язків має бути людина з числа завідувачів відділень, яка отримає найбільшу підтримку колег. Зараз проводжу консультації", – висловився міністр.

Віктор Ляшко повідомив, що всі факти відновлення Охматдиту, зазначені в ЗМІ, вже вивчаються Нацполіцією за його зверненням, а також перевірку проводить НАБУ.

"Отримав перші результати проведення перевірки комісії МОЗ. На жаль, є випадки перекручування ключової інформації, яка подається офіційно мені, у засоби масової інформації і міститься в документах, і з боку керівництва лікарні, і з боку Фонду", – зазначив голова МОЗ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Жовнір, директор лікарні, публічно заявив, що "Благодійний фонд "Охматдит – здорове дитинство" містить сотні мільйонів гривень, зібраних на відновлення лікарні.

Одразу після ракетного удару 8 липня, який завдав серйозних збитків структурі, "Охматдит" розпочав масштабну кампанію зі збору коштів. Завдяки активній підтримці місцевої спільноти та міжнародних донорів фонд швидко зібрав рекордні суми. Однак, замість передачі коштів на рахунки лікарні, як це було заявлено, фонд затримав ці кошти.

Також видання "Коментарі" повідомляло – нардепи озвучили вимоги до влади щодо Охматдиту.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини