Головна Новини Суспільство події Коли в Україну прийде потепління: озвучений прогноз погоди
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли в Україну прийде потепління: озвучений прогноз погоди

Українці зможуть насолоджуватися підвищенням температури недовго

29 вересня 2021, 11:32
Поділіться публікацією:

До завершення поточного тижня в Україні буде в міру прохолодно. Стовпчики термометрів покажуть до +14 ... +17 градусів. Однак уже з понеділка, 4 жовтня, погода порадує жителів деяких регіонів країни. Про це повідомляє Погода УНІАН.

Коли в Україну прийде потепління: озвучений прогноз погоди

Коли в Україні потеплішає - фото з відкритих джерел

Зазначається, що 4 жовтня найтепліша погода очікується на Заході країни. Температура повітря коливатиметься в межах +17 ... +19 градусів, а на південному сході — до +16 ... +18 градусів.

У вівторок, 5 жовтня, температура в Україні практично не зміниться — в західній частині до 21 градуса, а в південно-східній до +17 ... +19 градусів. В інших регіонах країни стовпчики термометрів покажуть до +14 ... +17 градусів. На північному заході не виключають опади, але вони не вплинуть на температуру.

Однак українці зможуть насолоджуватися підвищенням температури недовго. Вже з середи, 6 жовтня, Північ і Захід України затягне хмарами, місцями очікуються дощі, а стовпчики термометрів впадуть до +14 ... +18 градусів.

Раніше в матеріалі видання "Коментарі" повідомлялося, що за прогнозом синоптиків Укргідрометцентру, з середини тижня, стовпчики термометрів буде опускатися вниз, особливо в нічний час. У більшості регіонів лише трохи буде з плюсом 4... 7, на східних території +3...+ 5, а місцями вже до — 1 градуса. Це вже початок жовтневих заморозків.

Відзначимо, що за прогнозом синоптика Леоніда Горбаня, в самому кінці першої десятиденки жовтня потеплішає, а середина місяця порадує всіх позитивними 20 і сонячними днями. Чудовою, з сонцем буде день на свято Покрови. Орієнтовно, з 17 жовтня раптово стане холодно, лише +6...+ 8, пройде холодна сльота.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини