Головна Новини Суспільство події Коли в Україні потеплішає: синоптик назвала дату
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли в Україні потеплішає: синоптик назвала дату

Потепління прийде разом з опадами

9 березня 2021, 11:39
Поділіться публікацією:

Найближчими днями більшість регіонів України перебуватимуть під впливом антициклону, але вже наприкінці поточного тижня українці можуть очікувати на потепління. Про це йдеться у прогнозі синоптикині Наталки Діденко, який опубліковано в її Telegram-каналі.

Коли в Україні потеплішає: синоптик назвала дату

Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що в середу, 10-го березня, значна частина України перебуватиме під впливом антициклону, тому опади якісь суттєві не очікуються. Прогнозується вітер з північного сходу, помірний.

Найближча ніч буде холодною з температурою повітря від 5 до 10 градусів морозу, а на північному сході та півночі місцями стовпчики термометрів сягатимуть 10-15 градусів із позначкою "мінус".

Завтра вдень передбачається від 3 градусів морозу до 3 градусів тепла. Тепліше буде на Закарпатті – там до 6 градусів із позначкою "плюс".

"Потепління, разом з опадами, прийде в Україну в кінці тижня", — попередила Наталка Діденко.

Нагадаємо, антициклон "Жаклін" приніс зміни погоди в Україні.

Як повідомлялося раніше, цього року погода в березні в Україні не вирізнятиметься аномаліями, а буде приблизно такою ж, що у попередні роки. Про це свідчить прогноз Українського гідрометеорологічного центру.

Так, середня місячна температура передбачається на рівні від 0 до 6 градусів тепла. У Криму показник досягає 3 градусів із позначкою "плюс". За даними синоптиків, такі градуси близькі до середніх багаторічних значень.

Тоді як кількість опадів у березні складе 26-50 мм. Зокрема, в гірських районах цей показник дорівнює 40-85 мм. Зазначається, що ці значення також перебувають у межах норми.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини