Головна Новини Суспільство події Антициклон «Жаклін» змінить погоду в Україні: чого очікувати
commentss НОВИНИ Всі новини

Антициклон «Жаклін» змінить погоду в Україні: чого очікувати

Завтра опади в Україні малоймовірні

2 березня 2021, 14:20 comments1105
Поділіться публікацією:

Гарна новина для тих, хто втомився від вологості, мокрого снігу і холодного вітру — Україну накриє антициклон "Жаклін", який принесе синоптичні зміни на найближчі два дні. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила Наталія Діденко.

Антициклон «Жаклін» змінить погоду в Україні: чого очікувати

коли прийде потепління в Україну / фото: https://ptzgovorit.ru/

"Середа і четвер в Україні будуть в обнімочку з антициклоном Jacqueline, тому буде переважати найближчі два дні суха погода. І не просто суха, але й із сонцем", — написала синоптик.

Також Діденко зазначила, що завтра, 3 березня, опади на всій території України малоймовірні, але очікується сильний західний вітер. Що стосується температури, то стовпчики термометра піднімуться до + 5 ... + 10 градусів, на Сході та північному сході буде холодніше — + 2 ... + 5 градусів. У столиці України завтра буде сонце, але з поривчастим вітром, температура підніметься до +6 градусів.

У четвер також очікується хороша погода, в західних областях України стовпчики термометра піднімуться до + 10 ... + 15 градусів.

Синоптик радить більше гуляти в ці дні, щоб отримати свою дозу вітаміну Д, тому що в п'ятницю погодні умови погіршаться і в Україні знову повернуться опади. На вихідних очікується похолодання.

Нагадаємо, що на початку лютого Україну накрили сильні снігопади, які супроводжувалися поривами вітру. Дороги були покриті кіркою льоду, що дуже ускладнювало пересування, як водіям, так і пішоходам. Великі снігові покриви були зафіксовані в Івано-Франківській області, в Чернігівській, Львівській та Житомирській областях

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в цьому році погода в березні в Україні не буде відрізнятися аномаліями, а буде приблизно такою ж, як у попередні роки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини