Головна Новини Суспільство події Коли в Україні очікується похолодання — прогноз синоптика
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли в Україні очікується похолодання — прогноз синоптика

На вихідних українцям не вдасться погрітися під весняним сонцем

4 березня 2021, 14:11
Поділіться публікацією:

Березень починає демонструвати українцям усі звичні для ранньої весни примхи. Найближчими днями на території нашої держави слід очікувати зниження температури, а деякі із регіонів "зустрінуться" з опадами. Таку погоду прогнозує відомий синоптик Наталка Діденко.

Коли в Україні очікується похолодання — прогноз синоптика

В Україну йдуть холоди. Фото із відкритих джерел

Як пояснює спеціалістка, в зміні погоди варто винуватити атмосферний фронт, який прийде в Україну уже завтра, 5 березня. Схоже за все, такий гість буде не до вподоби більшості, адже температура — у порівнянні з останніми днями — відчутно знизиться. Подекуди очікується від +2 до +6 градусів.

Водночас позначкою у 8, а подекуди навіть 13 градусів тепла зможуть похизуватися південні регіони країни, а також Дніпро, Кропивницький та деякі райони Чернівецької та Донецької областей.

Крім того, на Півдні не очікується істотних опадів. Решта ж території України відчує похолодання ще й завдяки дощу, а в окремих випадках і мокрому снігу. Зокрема, висока ймовірність опадів у п’ятницю лишається за Києвом, при чому температура в столиці коливатиметься між позначками +2…+4 градусів.

Також Діденко додала, що прохолода затримається в Україні й на обидва вихідні. При цьому дощі, швидше за все, відступлять. В цілому, на думку синоптика, ніякої дивини подібна погода для українців не становить — звичні весняні зміни з тепла на холод і навпаки.

Нагадаємо, що раніше "Коментарі" розповідали, якої погоди, на переконання метеорологів, варто очікувати від березня. Спойлер — особливих природних катаклізмів не передбачається.

Хоча подібного не можна сказати про решту весняної пори. В публікації нашого порталу вдасться дізнатися, що ж такого аномального за собою несуть квітень і травень в плані погоди.

Також на сайті можна прочитати про те, яким знакам зодіаку обов’язково пощастить навесні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олег

4 березня 2021, 16:11

Не хотелось бы холода опять, газа то не хватает https://kosatka.media/category/gaz/news/v-2025-g-ukraina-namerena-polnostyu-obespechit-sebya-gazom-sobstvennoy-dobychi-premer


Новини