Головна Новини Суспільство події Кого російські війська перекидають на Донбас - розвідка
commentss НОВИНИ Всі новини

Кого російські війська перекидають на Донбас - розвідка

Бойовики на Донбасі перейшли до другого етапу своїх військових зборів

25 червня 2021, 16:00
Поділіться публікацією:

Терористи на Донбасі нарощують бойові здатності та збільшують інтенсивність вилазок диверсійно-розвідувальних груп. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

Кого російські війська перекидають на Донбас - розвідка

Терористи на Донбасі - фото з відкритих джерел

За даними української розвідки, для формування таких бойових бригад військові Російської Федерації направили на окупований Донбас своїх кадрових офіцерів.

"Кожна така група включає снайперів, озброєних снайперськими гвинтівками калібру 12,7 мм, що обладнані приладами нічного бачення і безшумної стрільби для здійснення провокаційних обстрілів позицій підрозділів Об'єднаних сил з метою відкриття вогню", — заявляють українські військові.

Крім того, окупанти нарощують бойову міць. Так, в з'єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) триває другий етап зборів військовозобов'язаних запасу. Навчання проводитиметься на семи полігонах.

Нагадаємо, що з 18 червня на полігонах окупантів зросла інтенсивність проведення заходів бойової підготовки. Зокрема, занять під час зборів артилеристів, мінометників, гранатометників, кулеметників, розвідників, снайперів, зв’язківців і саперів. Контроль за проведенням зборів та інших заходів бойової підготовки підрозділів окупантів здійснюють групи кадрових російських офіцерів штабу 8 армії Південного військового округу ЗС РФ.

Додамо, що 7 червня російські окупанти на Донбасі оголосили "тиждень мобілізаційної готовності". Тоді розвідка повідомляла, що проросійські бойовики розіслали повідомлення своїм резервістам і пригрозили, що в разі неявки чи несвоєчасного прибуття особовий склад резерву притягнуть до відповідальності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини