Головна Новини Суспільство події Чому терористи на Донбасі оголосили мобілізаційний тиждень
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому терористи на Донбасі оголосили мобілізаційний тиждень

Окупанти збираються притягнути до відповідальності усіх, хто не з'явиться на збори

8 червня 2021, 15:36
Поділіться публікацією:

Російські окупанти на Донбасі оголосили "тиждень мобілізаційної готовності". Про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони України.

Чому терористи на Донбасі оголосили мобілізаційний тиждень

Терористи на Донбасі - фото з відкритих джерел

За інформацією українських військових, 7 червня російські війська розгорнули навчальні бази для підготовки резервістів. Окупаційні війська виконують заходи, які визначили в єдиному плані бойової підготовки збройних сил Росії.

Розвідка повідомляє, що проросійські бойовики вже розіслали повідомлення своїм резервістам і пригрозили, що в разі неявки чи несвоєчасного прибуття особовий склад резерву притягнуть до відповідальності.

Також у Міноборони стверджують, що за 7 червня бойовики двічі порушували режим тиші на Донбасі. Вони відкривали вогонь поблизу Лебединського та Луганського. А вже з початку 8 червня противник також двічі проігнорував домовленості про припинення бойових дій.

Нагадаємо, що терористичні угрупування на Донбасі продовжують перешкоджати діяльності Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ на підконтрольній Україні території. Яким чином і для чого бойовики саботують діяльність моніторингової місії, дізнавайтесь у нашому матеріалі.

Також інтернет-портал "Коментарі" повідомляв, що співробітники Служби безпеки України викрили колишнього чиновника Ради національної безпеки і оборони, який був завербований іноземною спецслужбою.

Підозрюваний збирав, систематизував і здійснював аналітику даних, що стосуються сфери економіки, внутрішньополітичної обстановки, міжнародних відносин, а також стратегічної співпраці України з ЄС, РФ і Китаєм.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини