Головна Новини Суспільство події Кінець пандемії у наступному році: директор Pfizer зробив заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Кінець пандемії у наступному році: директор Pfizer зробив заяву

Повернення до нормального перебігу життя відбудеться вже протягом наступного року

27 вересня 2021, 13:10
Поділіться публікацією:

Уже через рік більшість жителів планети Земля зможуть повернутися до нормального повсякденного життя без будь-яких обмежень, пов'язаних з коронавірусом. Таким чином можна буде сказати, що пандемії прийшов кінець. Як інформує видання "Коментарі", таку думку в ефірі американського телеканалу "ABC" висловив гендиректор корпорації Pfizer Альберт Бурла, пише "Українська правда".

Кінець пандемії у наступному році: директор Pfizer зробив заяву

Вакцинація. Фото з відкритих джерел

Він висловив переконання, що саме завдяки вакцинації вже через рік людство зможе забути про пандемію. Люди зможуть повернутися до повсякденного життя і жити, як і раніше без карантину та обмежень.

При цьому Альберт Бурла уточнив, що, звичайно ж, не можна говорити про те, що мутувати коронавірус не буде і про небезпечну хворобу можна буде забути назавжди. Нові штами, швидше за все, будуть з'являтися, тому без щеплень жити не вийде. Тому може статися так, що вакцинуватися доведеться щороку.

Також директор Pfizer впевнений, що вакцинація по всьому світу не може бути припинена. Цьому навіть не завадить те, що деякі країни почали вакцинувати своєю населення третьою дозою. Однією із перших країн, де дозволена ревакцинація третьою дозою стали США.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в МОЗ розповіли, як відрізнити атипові симптоми "Дельта"-штаму коронавірусу і чому кишкові розлади — це ще не ознака того, що людина підхопила новий штам коронавірусу.

Також раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в Україні визначені державні контролювальні органи, завдання яких перевіряти, який відсоток вакцинації працівників шкіл в областях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини