Головна Новини Суспільство події Карантин у Києві: у столиці знову можуть ввести спецперепустки на громадський транспорт
commentss НОВИНИ Всі новини

Карантин у Києві: у столиці знову можуть ввести спецперепустки на громадський транспорт

Громадський транспорт може перейти на спеціальний режим роботи

23 березня 2021, 17:55
Поділіться публікацією:

У Києві для проїзду в громадському транспорті знову можуть ввести спеціальні перепустки.

Карантин у Києві: у столиці знову можуть ввести спецперепустки на громадський транспорт

Громадський транспорт під час карантину - фото з відкритих джерел

Це станеться в разі, якщо епідеміологічна ситуація в столиці погіршиться. Про це заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник в ефірі "Україна 24".

Так, київська влада розглядає можливість повної зупинки громадського транспорту і перехід на спеціальний режим. Поки ж введення перепусток не планується.

Крім того, в КМДА вважають недоцільним збільшувати кількість транспорту для жителів столиці, тому що вважають таке рішення "неефективним".

У той же час Поворозник закликав усіх роботодавців перейти на дистанційну форму роботи, "тому що від кількості транспорту, який буде їздити, можна порвати ланцюг коронавірусу".

Як раніше повідомляли "Коментарі", в Україні оновили зони карантину і розширили "червону" зону, додавши Львівську область.

У "червону" зону карантину нині входять Київ, Львівська, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Київська, Одеська, Сумська та Чернівецька області. У "помаранчевій" зоні Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Кіровоградська, Луганська, Миколаївська, Полтавська, Рівненська, Тернопільська, Харківська, Хмельницька, Черкаська та Чернігівська області. У "жовтій" зоні карантину залишилася лише Херсонська область.

Нагадаємо, що Кабінет Міністрів посилив правила в'їзду в Україну. Тепер обов'язковим буде наявність ПЛР-тесту на коронавірус.

Постанова застосовується до громадян України, які в'їжджають у державу із-за кордону. У разі відсутності ПЛР-тесту або позитивного результату громадяни будуть зобов'язані пройти самоізоляцію або піти на карантин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини