Головна Новини Суспільство події В Україні оновили зони карантину: список всіх областей
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні оновили зони карантину: список всіх областей

В "жовтій" зоні карантину залишилася тільки одна область

23 березня 2021, 11:22 comments1619
Поділіться публікацією:

В Україні відновили зони карантину і розширили "червону" зону, додавши Львівську область. Тепер в цій зоні знаходяться Київ, і вісім регіонів. Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я 23 березня.

В Україні оновили зони карантину: список всіх областей

Карантин в Україні - фото з відкритих джерел

У "червону" зону карантину входять: Київ, Львівська, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Київська, Одеська, Сумська та Чернівецька області.

В "помаранчевій" зоні Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Кіровоградська, Луганська, Миколаївська, Полтавська, Рівненська, Тернопільська, Харківська, Хмельницька, Черкаська та Чернігівська області.

В "жовтій" зоні карантину залишилася тільки Херсонська область.

Зазначимо, що в "червоній" зоні заборонено: прийом відвідувачами закладів громадського харчування та культури; проведення масових, спортивних та інших заходів; прийом відвідувачів в спортзалах, фітнес-клубах, басейнах; діяльність непродовольчих ринків; відвідування навчальних закладів, крім дошкільних установ і молодших класів.

Зазначимо, що вчора центральна влада передала право на самостійне прийняття рішення місцевою владою з приводу обмежень на транспорт в "червоних" зонах карантину.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Кабінет міністрів посилив правила в'їзду в Україну. Тепер обов'язковим буде наявність ПЛР-тесту на коронавірус. Постанова застосовується до громадян України, які в'їжджають в країну з-за кордону. У разі відсутності ПЛР-тесту або позитивного результату — громадяни зобов'язані пройти самоізоляцію або карантин. Міністр додав, що такі обмеження діють по всіх країнах Європи. Україна не є винятком.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини