Головна Новини Суспільство події Тільки з ПЛР-тестом: Кабмін посилив правила в'їзду в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Тільки з ПЛР-тестом: Кабмін посилив правила в'їзду в Україну

У разі відсутності ПЛР-тесту або позитивного результату - громадяни зобов'язані пройти самоізоляцію

23 березня 2021, 10:58
Поділіться публікацією:

Кабінет міністрів посилив правила в'їзду в Україну. Тепер обов'язковим буде наявність ПЛР-тесту на коронавірус. Про це заявив міністр охорони здоров'я Максим Степанов на брифінгу. Відповідне рішення було прийнято вчора, 22 березня, під час позачергового засідання уряду.  

Тільки з ПЛР-тестом: Кабмін посилив правила в'їзду в Україну

В'їзд в Україну під час пандемії - фото з відкритих джерел

За словами Степанова, дана постанова набрала чинності вчора. Воно застосовується до громадян України, які в'їжджають в країну з-за кордону.

"Були внесені зміни, що стосуються перетину кордону. Незважаючи на те, з якої країни прибуває громадянин, всі повинні будуть надати довідку про проведення тестування методом ПЛР не пізніше 48 годин. З негативним результатом цього результату", — повідомив Степанов.

У разі відсутності ПЛР-тесту або позитивного результату — громадяни зобов'язані пройти самоізоляцію або карантин. Міністр додав, що такі обмеження діють по всіх країнах Європи. Україна не є винятком.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Правдоруб

23 березня 2021, 11:16

Дебильный кабмин который нужно расстрелять за геноцид против Украинского населения: Верховная Рада освободила производителей вакцин против COVID-19 от ответственности за последствия прививок.


Новини