Головна Новини Суспільство події Кадрові зміни: міністр культури та інформполітики йде у відставку
commentss НОВИНИ Всі новини

Кадрові зміни: міністр культури та інформполітики йде у відставку

Олександр Ткаченко йде з посади міністра

11 листопада 2021, 14:47
Поділіться публікацією:

В Кабінеті міністрів продовжуються кадрові зміни — ще один міністр написав заяву про відставку. Про це Олександр Ткаченко повідомив в Telegram.

Кадрові зміни: міністр культури та інформполітики йде у відставку

Міністр Олександр Ткаченко, фото Facebook

Також він додав, що причинами звільнення були питання з Держкіно та бюджетне фінансування на 2022 рік. Щодо Держкіно, то Ткаченко наголосив, що Кабмін схвалив важливе рішення про підпорядкування агенства без погодження з Міністерством.

Крім того, Олександр Ткаченко наголосив, що приймається чимало рішень, з якими він не згоден. Серед яких було відмовлено в створенні Держслужби та Держінспекції з охорони культурної спадщини.

Щодо роботи на посаді, міністр оцінив свою діяльність, каже, що встиг реалізувати лише половину з того, що планував. Серед здобутків він назвав програму #МандруйУкраїною, програму Велика Реставрація, Програму медіаграмотності "Фільтр", роботу Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.

Міністр побажав наступнику витримки та внутрішньої сили й додав, що вже передав свою заяву голові парламенту.

Як повідомляв портал "Коментарі", Максим Галкін потрапив до "чорного" списку Мінкульту. У Переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці, що надала Служба безпеки, з'явилося й прізвище чоловіка Алли Пугачової Максима Галкіна. Тепер росіянин на 35 місці в списку за алфавітом. Ще в 2015 році Максима Галкіна включили в базу сайту "Миротворець" за те, що він приїхав до анексованого Криму на концерт "День Росії".

Раніше ми писали, що Мінкульт запустив безкоштовні онлайн-курси. Міністерство культури та інформаційної політики створило спеціальні курси, які допоможуть іноземцям та громадянам країни покращити знання з української мови.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини