Головна Новини Суспільство Наука та освіта Мінкульт запустив безкоштовні онлайн-курси з української - де можна прокачати свою мову
commentss НОВИНИ Всі новини

Мінкульт запустив безкоштовні онлайн-курси з української - де можна прокачати свою мову

Міністерство культури та інформаційної політики створило спеціальні курси, які допоможуть іноземцям та громадянам країни покращити знання з української мови

9 квітня 2021, 07:50
Поділіться публікацією:

В Україні можна буде безплатно вдосконалити свої знання з державної мови. Міністерство культури та інформаційної політики запустило онлайн-курси української, які може відвідати будь-хто. Дану інформацію розмістив міністр культури Олександр Ткаченко на своїй сторінці в Facebook.

Мінкульт запустив безкоштовні онлайн-курси з української - де можна прокачати свою мову

Онлайн-курси з української - Мінкульт запустив безкоштовне навчання. Фото: 24tv.ua

На освітній платформі міністерства об'єднано кілька сайтів, на яких користувач може обрати курси, які йому найбільше підійдуть. Можна буде обрати з кількох форматів — інтерактивного, текстового чи відеоформату. Учасники курсів зможуть виконувати вправи та різноманітні завдання, які допоможуть прокачати правопис.

На сайті можна знайти курси різної складності. Тому навчатися зможуть як іноземці, які тільки починають вивчати мову, так і громадяни, які вже володіють українською на достатньому рівні.

Окрім того, іншомовним громадянам буде доступний інший сайт з ширшим спектром уроків та детальнішими поясненнями.

"Обидві платформи постійно доповнюються, інтегруючи туди нові ресурси. Також є можливість запропонувати додати власний сервіс на платформу. Пам’ятайте: не соромно мати прогалини. Соромно не заповнювати їх", – зауважив Ткаченко.

Нагадаємо, що вперше за історію існування НАТО офіційні акаунти об'єднання опублікували інформацію українською мовою. Таким чином у Північноатлантичному Альянсі знову наголосили на співробітництві з Україною та її військовослужбовцями. Подія вже "підірвала" інформаційний простір нашої країни. Дописи НАТО можна проглянути тут.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, що в Госдумі РФ висловилися щодо "української російської мови". Про це читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини