Головна Новини Суспільство події Кадиров запропонував США угоду: про що йдеться
commentss НОВИНИ Всі новини

Кадиров запропонував США угоду: про що йдеться

Рамзан Кадиров запропонував США зняти санкції зі своєї сім'ї в обмін на українських полонених

5 січня 2024, 16:42 comments10531
Поділіться публікацією:

Глава Чечні Рамзан Кадиров запропонував США зняти санкції зі своїх родичів в обмін на українських полонених. Їх список він передав колишньому американському розвіднику Скотту Ріттеру, котрий прибув до столиці республіки, місто Грозний. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини".

Кадиров запропонував США угоду: про що йдеться

Рамзан Кадиров. Фото: з відкритих джерел

“Є цікава пропозиція для нашого гостя. У нас є полонені, яких ми забрали в Донецьку, Луганську. ... Якщо вони знімуть санкції з моєї мами, з дочок і в ні в чому не винних людей, коней. ... Крім мене. Ще додадуть трохи санкції проти мене, то ми цих людей віддамо", — заявив Рамзан Кадиров.

Зазначається, що свою пропозицію глава Чечні озвучив у ході побудови силових підрозділів республіки у Грозному. Там же показали відеозвернення полонених, які просять зняти "абсурдні санкції, які ні на що не впливають" проти родичів Кадирова, його коней та літака.

"Якщо ви виконаєте ці умови, то 20 українських солдатів повернуться до своїх рідних домівок", — каже один із наших військових.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна провела рекордний обмін військовополоненими: невдовзі можуть бути ще позитивні новини.

Також видання "Коментарі" повідомляло – після того, як Євросоюз через довгий проміжок часу прийняв 12-й пакет санкцій проти РФ, його (а також країни G7) почали просити відкласти введення заборони на російські алмази. Це робить Індія, яка активно торгує з Росією, хоча та сама нафта країни-агресора вже має проблеми з потраплянням до Індії. Тим часом Путін, який періодично виступає з нападками на адресу Заходу, запропонував США та Європі відновити економічну співпрацю з РФ. Що можна сказати про санкційний тиск на країну-агресора за підсумками цього року? Як збільшити ефект обмежень проти РФ, які ще слід запровадити? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Юрій

5 січня 2024, 17:39

По перше,- санкції не діють. По друге,- він захопив в Донецьку і Луганську? А там велись бойові дії? Ці міста давно захоплено пуйлостаном і там не було бойових зіткнень, в яких можна булоб захопити полонених. По третє,- зняти санкції з усіх його родичів крім ньго самого? А в чому різниця, через кого відмиваються брудні гроші,- через кадирова, чи через його рідню? Це все один гаманець. Видно дондирову таки припекло.


Новини