Головна Новини Суспільство події Ізраїль відмовляється надавати військову допомогу Україні: Резніков назвав головну причину
commentss НОВИНИ Всі новини

Ізраїль відмовляється надавати військову допомогу Україні: Резніков назвав головну причину

Глава Міноборони України впевнений, що в Ізраїлі багато проросійського населення, яке впливає на політику країни через партії

18 квітня 2023, 11:04 comments3978
Поділіться публікацією:

Міністр оборони України Олексій Резніков пояснив, чому Ізраїль не допомагає Україні наданням зброї. Як передає видання "Коментарі", про це він розповів в ефірі загальнонаціонального телемарафону. 

Ізраїль відмовляється надавати військову допомогу Україні: Резніков назвав головну причину

Ізраїль. Фото: з відкритих джерел

"Політики приймають рішення, виходячи із ситуації всередині. Проросійського населення в Ізраїлі достатньо. І відповідно, їх партії обтанцьовують ці речі. Тому вони знаходять будь-які причини пояснити, що відкрита допомога Україні означатиме руйнування балансу всередині країни і ризикуватиме", — зазначив Олексій. Резніков.

Глава Міноборони підкреслив, що Ізраїль поки що залишається країною, де треба проводити агітацію та дискусію.

Україна чекає на рішення Ізраїлю про надання допомоги у захисті неба. Зокрема, Україна передала уряду Ізраїлю перелік оборонних потреб.

Ще наприкінці жовтня 2022 року президент Володимир Зеленський закликав Ізраїль допомогти Україні та визначитися: він із демократичним світом чи заплющує очі на російський терор. Глава держави констатував, що, на жаль, Україна не має свого "Залізного бані", щоб убезпечити небо, тому Росія і сподівається терором у повітрі компенсувати програші на землі.               

Читайте також на порталі "Коментарі" — російський диктатор Володимир Путін нібито відвідав окуповані частини Херсонської та Луганської областей України. Експерти розповіли виданню "Коментарі", про що свідчать ці візити.

Також видання "Коментарі" повідомляло – військову співпрацю Москви та Пекіна: який результат зустрічі Путіна з міністром оборони Китаю.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини