Головна Новини Суспільство події Італія відкривається для українців: є всього одна умова
commentss НОВИНИ Всі новини

Італія відкривається для українців: є всього одна умова

Італія відкрилася для вакцинованих туристів з України

31 серпня 2021, 16:15
Поділіться публікацією:

Українським туристам, які зібралися відвідати Італію, тепер не загрожує карантин. Уряд Італії вніс корективи в правила в'їзду з країн категорії D, в списку яких перебуває Україна. Єдина умова — громадяни України, які хочуть уникнути карантину, повинні бути щеплені. Як інформує видання "Коментарі", це підтверджують дані, оприлюднені на мапі МЗС.

Італія відкривається для українців: є всього одна умова

Італія Фото з відкритих джерел

Не потрібно також проходити карантин, якщо у туриста на руках є негативний результат ПЛР-тесту або ж "зелений" сертифікат, який фактично є документом, що підтверджує проходження повного курсу вакцинації. Також повідомляється перелік вакцини, які визнані Європейським Союзом: Pfizer, Johnson and Johnson, Moderna, AstraZeneca.

В Італії також можуть в'їхати ті, хто не пройшов повний курс вакцинації, але в такому випадку туристам потрібно буде на п'ять днів самоізолюватись і після завершення карантину зробити тест на коронавірус, негативний результат якого дає право припинити самоізоляцію. Дітям, яким ще не виповнилося 6 років тест на коронавірус робити не потрібно, але вони все одно повинні відправитися на карантин разом з батьками. Такі норми будуть діяти до 25 жовтня. Тож туристи можуть ними скористатися.

Читайте також на порталі "Коментарі" — через "дельта" мутації коронавіруса більшості американців доведеться пройти ревакцинацію від COVID-19 третім щепленням через вісім місяців після другого уколу.

Також читайте на "Коментарях" — коронавірус наступає: в Україні вже одна область за показниками "жовта", кількість госпіталізацій стрімко зростає.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини