Головна Новини Суспільство події Іран звернувся із закликом до своїх громадян – утриматися від поїздок до України
commentss НОВИНИ Всі новини

Іран звернувся із закликом до своїх громадян – утриматися від поїздок до України

Влада Ірану рекомендує громадянам утриматися від поїздок в Україну

21 жовтня 2022, 12:44
Поділіться публікацією:

Міністерство закордонних справ Ірану порадило своїм громадянам утриматися від поїздок в Україну і попросило іранців, що знаходяться в країні, якнайшвидше покинути територію країни. Про це пише портал "Коментарі", з посиланням на APA.

Іран звернувся із закликом до своїх громадян – утриматися від поїздок до України

Прапор Ірану. Фото: з відкритих джерел

"У зв'язку з ескалацією військових конфліктів та посиленням безпеки в Україні всім громадянам Ірану рекомендовано утриматися від відвідування цієї країни", — йдеться у повідомленні МЗС Ірану.

Зазначається, що іранці, які перебувають в Україні, також повинні покинути державу, щоб не наражати своє життя і здоров'я на небезпеку.

Україна офіційно звинуватила Іран у причетності до військових дій на своїй території. Про це йдеться у заяві МЗС України. У США також заявили, що Тегеран бреше, коли стверджує, що безпілотники іранського виробництва не використовуються РФ у війні проти України. Видання "Коментарі" звернулося до експертів, щоб з'ясувати, як події можуть розвиватися далі? Яким чином можна покарати Іран та перебити постачання озброєння звідти до РФ?

Читайте також на порталі "Коментарі" — Іран є учасником бойових дій в Україні. Таку думку висловив представник національної безпеки США Джон Кірбі. За його словами, Іран веде бойові дії шляхом надання Росії зброї (дрони), за допомогою якої завдаються удари по цивільному населенню та цивільній інфраструктурі в Україні. Крім того, іранські військові перебували в Криму та допомагали РФ у цих операціях. Які можуть бути наслідки цих іранських дій? Чому світ наполегливо не хоче визнати, що на території України (і не лише) триває фактично Третя світова війна? Чи є шанс, що цивілізовані країни наважаться нарешті поламати нову вісь зла, до якої вже явно входять режими РФ, Ірану, Білорусі, Північної Кореї? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини