Головна Новини Суспільство події Імовірність скасування локдауна в січні: з'явилася реакція МОЗ
commentss НОВИНИ Всі новини

Імовірність скасування локдауна в січні: з'явилася реакція МОЗ

Максим Степанов відповів на головний і цікавить всіх про січневий локдаун

6 січня 2021, 15:50 comments1196
Поділіться публікацією:

З 8 січня в Україні має розпочатися жорсткий локдаун. Однак в мережі вже почала з'являтися інформація про те, що карантин буде перенесений або ж скасований зовсім. У МОЗ відреагували на цю ситуацію.

Імовірність скасування локдауна в січні: з'явилася реакція МОЗ

Степанов розповів, почнеться чи то 8 січня локдаун в Україні - фото з відкритих джерел

Під час сьогоднішнього онлайн-брифінгу Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов повідомив, що карантин почнеться в строк — 8 січня і триватиме по 24 січня, якщо не буде вагомих причин для його продовження. Крім того, він зазначив, що Міністерство охорони здоров'я категорично проти скасування карантину.

Щодня в Україні від коронавірусу вмирає близько 200 осіб. До того ж за прогнозами, після закінчення новорічних свят кількість хворих різко збільшиться. У зв'язку з цим Степанов вважає, що переносити або ж скасовувати карантин категорично не можна.   Крім того, міністр заявив, що про введення жорсткого карантину вся країна була попереджена, тому це не стане раптовістю ні для кого. До того ж за його словами, бізнес в Україні вже готовий перенести ще один локдаун.

Нагадаємо, що під час січневого локдауна в Україні припинять роботу всі освітні установи, крім дитячих садків. Також будуть закриті ТРЦ, кафе, ресторани, кінотеатри, фітнес-центри, басейни, ринки з непродовольчими товарами й т.д. Робота громадського транспорту буде проходити у звичайному режимі, так само як і магазинів з продовольчими товарами, аптек, сервісів по ремонту та техобслуговуванню машин, поштових відділень, банків і готелів.

Раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що в Туреччині створили прилад для виявлення COVID-19 за 10 секунд, а також про те, що вчені зробили важливу заяву з приводу мутованого коронавірусу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини