Головна Новини Суспільство події Громадянка Польщі намагалась вивезти з України чоловіка, накривши його ковдрою
commentss НОВИНИ Всі новини

Громадянка Польщі намагалась вивезти з України чоловіка, накривши його ковдрою

Прикордонники виявили жінку, яка у автомобілі заховала 32-річного українця та намагалась з ним перетнути кордон.

22 серпня 2023, 11:47
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Громадянка Польщі на українсько-польському кордоні намагалась незаконно перетнути кордон зі своїм 32-річним хлопцем, якого накрила ковдрою. Прикордонники виявили ситуацію і тепер українець отримає адміністративну відповідальність, тоді як щодо полячки порушили кримінальну справу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на повідомлення Західного регіонального управління Держприкордонслужби.

Громадянка Польщі намагалась вивезти з України чоловіка, накривши його ковдрою

Жінка намагалася вивезти чоловіка призовного віку до Польщі. Фото: Держприкордонслужба України

Громадянка Польщі та її 32-річниї хлопець, який підпадає під обмеження щодо виїзду з України вирішили вдатись до хитрощів з перетином кордону. Випадок трапився 21 серпня на пункті пропуску "Смільниця – Кросценко". Полячка здійснювала виїзд з України до Польщі на автомобілі Renault. Під час перевірки автівки прикордонники виявили, що на підлозі перед задніми сидіннями знаходився чоловік, якого жінка вирішила приховати ковдрою.

Виявилось, що такими діями громадянка Польщі можливо порушила 332 статтю ККУ, яка передбачає кримінальну відповідальність за незаконне перевезення осіб через український кордон. Чоловік за спробу незаконного перетину кордону отримає адмінвідповідальність.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що  ЗМІ дізналися, скільки українських чоловіків було затримано під час спроби виїхати за кордон під час війни.

Також "Коментарі" писали про курйозний випадок у Львівській області, де відбулось знеструмлення усього регіону. Виявилось, що цьому сприяв комбайнер, який під час жнив пошкодив високовольтну лінію та знеструмив Львів та область. В "Укренерго" викликали спеціалістів на місце інциденту та оперативно відновили живлення.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини