Головна Новини Суспільство події Горить нафтобаза в Макіївці: з неї здійснюються постачання пального для «другої армії світу»
commentss НОВИНИ Всі новини

Горить нафтобаза в Макіївці: з неї здійснюються постачання пального для «другої армії світу»

Глава «ДНР» Денис Пушилін уже встиг звинуватити ЗСУ

4 травня 2022, 10:30
Поділіться публікацією:

З самого ранку над тимчасово окупованою Макіївкою Донецької області став виднітися стовп чорного диму. У місті почалася сильна пожежа, очевидці повідомляють, що у місті горить нафтобаза. Як передає портал "Коментарі", про це пише сайт "Новини Донбасу".

Горить нафтобаза в Макіївці: з неї здійснюються постачання пального для «другої армії світу»

Пожежа на нафтобазі. Фото: з відкритих джерел

Важливо відзначити те що, що з нафтобази, яку охопив вогонь, здійснюються поставки пального для "другої армії світу". Фото та відео пригоди опублікували користувачі соцмереж.

Вже з'явилася реакція на те, що сталося від ватажка "ДНР" Дениса Пушиліна. Він заявив, що причина загоряння нафтобази полягає в тому, що українські війська обстріляли територію і один із снарядів потрапив якраз у нафтобазу.

Пропагандисти з РІА "Новини" з посиланням на дані бойовиків повідомили, що на нафтобазі в Макіївці через обстріл злетіли в повітря 4 резервуари по 5 тис тонн кожен.

Читайте на порталі "Коментарі" — через просування російських військ в Україні вже 9 травня Путін може оголосити в Росії масову мобілізацію на війну в Україні. У Кремлі розуміють, що армія вже виснажена і катастрофічно не вистачає живої сили. Не рятує ситуацію навіть "прихована" мобілізація, яка вже давно йде у Росії. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню розповіли, у чому загроза такого рішення як для Росії, так і для України.

Також видання "Коментарі" повідомляло – британській розвідці стало відомо – росіяни збираються окупувати два ключові міста на Донбасі та створити плацдарм для відтіснення ЗСУ. Російські війська намагаються наступати північній частині Донбасу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини