Головна Новини Суспільство події Голлівудський актор прибув на Львівщину, щоб допомагати українцям
commentss НОВИНИ Всі новини

Голлівудський актор прибув на Львівщину, щоб допомагати українцям

Шон Пенн запропонував свою допомогу українським переселенцям на заході держави

29 березня 2022, 09:01
Поділіться публікацією:

Відомий актор та режисер, засновник благодійної організації CORE Шон Пенн приїхав до України та зустрівся з головою обласної військової адміністрації Максимом Козицьким.

Голлівудський актор прибув на Львівщину, щоб допомагати українцям

Шон Пенн та Максим Козицький, фото Фейсбук

Американець запропонував допомогу від CORE для українців. Благодійна організація актора буде збирати гуманітарну допомогу та надавати її нашим громадянам. Зі свого боку Максим Козицький розповів, який наразі стан справ в області та які влада має плани щодо забезпечення переселенців житлом і необхідними товарами.

З початку повномасштабного вторгнення область прийняла 250 тисяч біженців, частина з яких виїхала за межі України, тимчасово зупинялася в прикордонних областях на ночівлю. Частина залишилася жити в громадах. Для цих громадян буде зведено тимчасове житло, а поки що вони розміщені в приміщеннях комунальних закладів. За даними Львівської адміністрації, організація World Central Kitchen у період активних бойових дій допомагає місцевим волонтерам забезпечувати харчуванням переселенців, вже було роздано майже півтора мільйона порцій.

"Ми пропонуємо будь-яку допомогу, як з технічними питаннями, так і з комунікацією. Наша організація хоче налагодити партнерські відносини саме тут, в Україні. Як тільки буде перелік необхідного, ми одразу долучимося", — пояснив Шон Пенн

Як повідомляв портал, стало відомо, яка ситуація із забезпеченням переселенців на заході України. Поки держава напрацьовує механізми допомоги, в роботу активно включилися волонтери, які допомагають переселенцям у Волинській та Львівській областях. Також ми писали, яка ситуація із забезпеченням переселенців на Прикарпатті та Тернопільщині.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини