Головна Новини Суспільство події Генеральний секретар ООН розповів, як перемогти COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Генеральний секретар ООН розповів, як перемогти COVID-19

У світі вже понад 100 млн випадків заражень COVID-19

27 січня 2021, 09:03
Поділіться публікацією:

Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерріш назвав єдиний спосіб, завдяки якому можна буде перемогти коронавірус. Про це він розповів у своєму пості, опублікованому на особистій сторінці в Twitter.

Генеральний секретар ООН розповів, як перемогти COVID-19

Кількість заражень в світі вже перевалило за 100 млн - фото: з відкритих джерел

На сьогодні COVID-19 продовжує активно поширюватися по всьому світу. Кількість заражень вже перевалила за 100 млн. Станом на 27 січня всього у світі зафіксовано 100 837 607 випадків зараження коронавірусом. Антоніу Гутерріш заявив, що єдиним надійним способом боротьби з вірусом є солідарність.

"Наш світ може випередити цю пандемію тільки одним способом — солідарністю. Прийшов час переконатися, що жодна країна не залишилася позаду", — написав у своєму Twitter генсек ООН.

Цим він хотів сказати, що тільки після того, як всі люди стануть серйозніше ставитися до вакцинації, а також підійдуть до цього питання з великою відповідальністю, тоді можна буде помітити динаміку зменшення кількості заражень по всьому світу. Крім того, він мав на увазі й забезпечення бідних країн вакциною від коронавірусу.

До слова, не так давно Антоніу Гутерріш закликав країни фінансово допомогти бідним державам, виділивши гроші для програми Всесвітньої організації охорони здоров'я COVAX. Всього на це було потрібно 4,2 млрд долларів. Завдяки цим коштам бідні країни були б забезпечені вакциною.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв своїм читачам про те, що на території України зафіксовано випадок зараження хантавірусом, а також про те, що лікарі розповіли, які хвороби найчастіше розвиваються після коронавірусу




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини