Головна Новини Суспільство події Естонія не пропустили в країну російський потяг із написом "русский мир"
commentss НОВИНИ Всі новини

Естонія не пропустили в країну російський потяг із написом "русский мир"

Росіянам поставили ультиматум – зафарбувати пропагандистську фразу чи розвертатися назад

21 січня 2023, 12:25
Поділіться публікацією:

Естонські прикордонники заборонили проїзд до країни російського поїзда, оскільки на ньому був напис "русский мир". Естонія поставила умову росіянам – пропагандистська фраза має бути зафарбована фарбою. Лише у такому разі потяг може продовжити свій маршрут. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на місцеву префектуру Facebook.

Естонія не пропустили в країну російський потяг із написом "русский мир"

Російський поїзд. Фото: з відкритих джерел

Інцидент стався у прикордонному пункті Койдула у Ліунаській префектурі Естонії. Прикордонники не пропустили проїзд російського поїзда, на цистернах якого був напис "Русский мир".

Російська бригада залізничників намагалася пояснити, що їй нічого невідомо, звідки узявся напис і хто взагалі його міг завдати. Росіяни запропонували не діяти радикально, а лише заклеїти клейонкою напис і на тому залагодити конфлікт. Однак естонські прикордонники озвучили свою умову — або росіяни зафарбовують фарбою скандальний напис і йдуть далі або ж цистерни розгортаються і поїзд йде назад до Росії.

"Коли кремлівський режим по-звірячому вбиває цивільне населення України, ми за жодних обставин не приймаємо публічного показу символів агресора. Слава Україні!", — йдеться у повідомленні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — міністр оборони України Олексій Резніков заінтригував: українські танкісти вже готові розпочати навчання на танках Leopard.                                                                                                                  

Також видання "Коментарі" повідомляло – поки що без танків "Leopard 2", але з іншими бонусами: головні підсумки 8-го "Рамштайну" для України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

kissa

21 січня 2023, 16:46

Здесь сучки любят сосать и давать в попу: без денег и подарков, все анонимно. Попробуй пока регистрация бесплатная ------ https://min.lc/sisy


Новини