Головна Новини Суспільство події Єрусалим почув сигнал США: парламентська делегація Ізраїлю прибула до Києва
commentss НОВИНИ Всі новини

Єрусалим почув сигнал США: парламентська делегація Ізраїлю прибула до Києва

Делегацію очолив голова комітету оборони та міжнародної політики Ізраїлю Юлій Едельштейн

20 лютого 2023, 11:38 comments2112
Поділіться публікацією:

Ізраїльська парламентська делегація приїхала з візитом до Києва на чолі із головою комітету оборони та міжнародної політики Юлієм Едельштейном для зміцнення партнерства з Україною. Як повідомляє видання "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону повідомив посол України в Ізраїлі Євген Корнійчук.

Єрусалим почув сигнал США: парламентська делегація Ізраїлю прибула до Києва

Ізраїльська парламентська делегація. Фото: із відкритих джерел

Він зазначив, візит делегації пов'язаний із закликами з боку США посилити партнерство між Києвом та Єрусалимом.

"Сьогодні у Києві перебуває ізраїльська парламентська делегація на чолі з головою комітету оборони та міжнародної політики Юлієм Едельштейном. Це свідчить про те, що вони почули своїх американських колег, незадоволених рівнем співпраці Ізраїлю з Україною. Ну і слід пам'ятати, що ізраїльське суспільство досить активно підтримує Україну і зволікати більше, мабуть, не можна", — наголосив Корнійчук.

Читайте також на порталі "Коментарі" – як Україна може вирішити питання із озброєнням – чому відкладається питання щодо західної авіації.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент України Володимир Зеленський запевняє, що нинішні бої за Донбас – це протистояння, від якого залежить багато чого з того, що ми готуємо найближчим часом. Він також наголосив на важливості зробити все (у тому числі з боку світових лідерів), щоб прискорити російський програш. Тиск світу, на думку Зеленського, має бути таким, щоб Росія не встигала набувати нових форм терору. Про що говорить те, що відбувається зараз на військових фронтах, а також на дипломатичних – у ракурсі тиску на РФ? Чому за рік не вдалося зробити цю війну катастрофічно невигідною для країни-агресора? Як це зробити на другий рік протистояння? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини