Головна Новини Суспільство події Епідемія коронавірусу: Україна знову в невтішному топі
commentss НОВИНИ Всі новини

Епідемія коронавірусу: Україна знову в невтішному топі

Україна знов увійшла в п'ятірку лідерів серед європейських країн за поширенням ковіду

8 травня 2021, 09:30
Поділіться публікацією:

Україна займає третє місце в Європі за кількістю нових інфікованих на COVID-19. Таку статистику надав сайт worldometers.

Епідемія коронавірусу: Україна знову в невтішному топі

Епідемія коронавірусу в Україні - фото з відкритих джрел

Повідомляється, що минулої доби ВООЗ зареєструвала понад 836 тисяч нових випадків зараження коронавірусною хворобою. Найбільше кількість уражених припала на Індію, Бразилію, США. Україна, своєю чергою, займає 12 місце у світі та 3 в Європі за кількістю нових інфікованих на COVID-19.

В статистиці вказується, що 7 травня померло 13 726 людей, у яких виявили коронавірус.

Загалом, за весь час пандемії у світі від коронавірусної недуги вилікувалось 134 мільйони осіб. Наразі ВООЗ нараховує понад 19 млн активних випадків захворювання.

Офіційна статистика також говорить про 3,2 мільйона підтверджених смертей від COVID-19.

Нагадаємо, що американські вчені з "Інституту показників та оцінювання здоров'я" при Медичній школі Вашингтонського університету провели своє дослідження стосовно кількості жертв від коронавірусної хвороби та виявили значні нестикування з офіційною статистикою по країнахЗа їхніми даними, реальний показник летальних випадків захворюваності на COVID-19 в Україні складає понад 138 тисяч, що в три рази більше ніж дані офіційної статистики. Український МОЗ заявив тільки про 46 тисяч смертей.

Раніше "Коментарі" повідомляли, як, на думку Максима Степанова, Україні вдалося впоратися з третьою хвилею коронавірусної хвороби. Також у матеріалі повідомляється, коли в нашій країні "зникне" "червона" карантинна зона.

Крім того, ми розповідали, що до середини літа Україна може отримати спеціальний внутрішній документ, який замінить так званий "паспорт вакцинації". Що відомо про ковідні сертифікати, ви можете дізнатися в нашій публікації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини