Головна Новини Суспільство події Епідемія коронавірусу: п'ятірка країн-лідерів за поширенням у Європі
commentss НОВИНИ Всі новини

Епідемія коронавірусу: п'ятірка країн-лідерів за поширенням у Європі

Україна стабільно тримається в невтішному топі

16 травня 2021, 08:30
Поділіться публікацією:

Порівняно з минулим тижнем Україна спустилася з третьої на четверту сходинку серед п'ятірки європейських країн за поширенням коронавірусної хвороби, але рівень інфікованості досі залишається на тому ж місці. Про це повідомляє статистика сайту worldometers.

Епідемія коронавірусу: п'ятірка країн-лідерів за поширенням у Європі

Вакцинація - фото з відкритих джерел

Офіційні дані свідчать, що за 15 травня у ВООЗі зареєстрували понад 600 тисяч нових осіб, які отримали позитивний тест на COVID-19.

Найбільша кількість заражених припадає на Індію (310 тисяч нових інфікованих), Бразилію (69,3 тисячі хворих за добу) та США (25,6 тисяч зареєстрованих випадків).

Світову п'ятірку лідерів за інфікованістю закривають Аргентина (21,5 тисяч) та Колумбія (18,9 тисяч). Україна ж у світовому антирейтингу займає 12 місце із показником 6,8 тисяч нових носіїв ковіду

Також у світовій статистиці йдеться про 12 тисяч офіційно зареєстрованих смертей від COVID-19. Це на понад півтори тисячі менше ніж минулого тижня. 

За тиждень від коронавірусної хвороби вилікувалося понад 7 мільйонів людей. Наразі статистика сягає 141 мільйона осіб, які побороли ковід. Нині ВООЗ нараховує більше 18 мільйонів активних носіїв COVID-19 по всьому світу. 

Нагадаємо, раніше інтернет-видання "Коментарі" писало про три вакцини від COVID-19, які розробляють українські спеціалісти. Про кожну з них і перебіг досліджень ефективності вітчизняних ліків дізнавайтесь у нашому матеріалі.

Також ми підготували для своїх читачів цікавий матеріал із думками експертів про те, чи можна було б уникнути глобальної епідемії коронавірусу. Детальніше про це читайте за посиланням.  




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

yur

16 травня 2021, 10:56

Шо ви там курите??? На цьому сайті зовсім інше: https://www.worldometers.info/coronavirus/.


Новини