Головна Новини Суспільство події Експерт розповів, для чого суддя Чаус потрібен на Банковій
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт розповів, для чого суддя Чаус потрібен на Банковій

3 квітня 2021 року стало відомо про викрадення судді Миколи Чауса, сьогодні його знайшли у Вінницькій області

30 липня 2021, 19:11
Поділіться публікацією:

Українського суддю Миколу Чауса, якого викрали в Молдові, виявили в Україні. Він виявився в селі Мазурівка, що у Вінницькій області. Після цього він був затриманий правоохоронцями. У Національному антикорупційному бюро вимагають передати Чауса детективам.

Експерт розповів, для чого суддя Чаус потрібен на Банковій

Микола Чаус - фото з відкритих джерел

Політичний оглядач Павло Нусс вважає, що вся історія з викраденням його в Молдові і раптовою появою сьогодні у Вінницькій області — це ніщо інше, як полювання на Банковій за потрібною для них людиною, яка своїми показаннями змогла б дискредитувати того чи іншого незручного президенту Володимиру Зеленському політичного опонента.

У експерта немає жодних сумнівів, що саме для цього Микола Чаус і потрібен Банковій.

"Отже, будь-які подальші заяви Чауса будуть заявами людини, яка перебувала і перебуває під диким психологічним тиском, якій, за інформацією ЗМІ, загрожують навіть фізичною ліквідацією. Викрали один раз — можуть викрасти і вдруге, а можуть і вбити. Не потрібно бути фахівцем, щоб визначити той факт, що Чаус панічно боїться за своє життя і готовий обговорити кого завгодно ", — підсумував Павло Нусс.

Раніше портал "Коментарі" писав, що скандальний колишній суддя Микола Чаус, якого звинувачують в отриманні хабара в 150 тис. доларів, в 2016 році був оголошений в міжнародний розшук. З того ж року переховувався в Молдові, де пояснювали, що екстрадиція втікача судді в Україні сповільнюється, тому, що в Молдові проходить реформа судової системи. А 3 квітня 2021 року стало відомо про викрадення Миколи Чауса.

Сам Чаус записував відеоролик, в якому особисто повідомляв про власне самопочуття і найближчі плани. Під час своєї промови Чаус запевняв, що з ним все в порядку, навіть жартуючи над присутністю всіх кінцівок і щелепи.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення


Новини