Головна Новини Суспільство події Двоє ухилянтів намагались втекти з України до Німеччини на велосипедах
commentss НОВИНИ Всі новини

Двоє ухилянтів намагались втекти з України до Німеччини на велосипедах

Два громадяни України намагались незаконно перетнути кордон Польщі на велосипедах.

28 лютого 2024, 10:45
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Польські прикордонники затримали двох чоловіків, які намагались незаконно перетнути кордон поблизу пункту пропуску "Шегині – Медика" на велосипедах. Чоловіки пояснили свої дії тим, що хочуть виїхати з України до Німеччини та потрапити до США.

Двоє ухилянтів намагались втекти з України до Німеччини на велосипедах

У Польщі затримали двох українців при перетині кордону на велосипеді. Фото з відкритих джерел

Двоє ухилянтів не знали, що долаючи на велосипедах складну місцевість у спробі незаконно перетнути польсько-український кордон за ними пильно стежать камери прикордонників. За кілька хвилин після перетину кордону Польщі біля них з’явився патрульний наряд.

Після перевірки документів польські прикордонники встановили, що це двоє громадян України віком 25 та 35 років. Під час допиту вони пояснили прикордонникам Польщі, що планували з України доїхати на велосипедах до Німеччини та знайти там тимчасову роботу. Кінцевим місцем прибуття чоловіків мала стати США. Вони очікували, що в Німеччині зароблять грошей та отримають американські візи.

Після затримання у Польщі та пояснень прикордонникам, двох чоловіків оштрафували та депортували в Україну

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що прикордонники зробили попередження та назвали несподівану небезпеку для ухилянтів. Державна прикордонна служба України оприлюднила відео з камер на кордоні, які зафіксували зграї вовків. За словами працівників ДПСУ вовки можуть становити додаткову небезпеку при спробі незаконного перетину кордону.

Також "Коментарі" писали, що в ООН пояснили, чи може Україна мобілізувати українських біженців з-за кордону. За словами верховного комісара ООН з прав біженців у Європі Україна має повне право на мобілізацію біженців, які перебувають за кордоном. Однак комісар ООН наголосив, що біженці можуть відмовитись від служби.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини